Mai sunt corelate criptoactivele cu sectorul Tech?

Date:

O schimbare notabilă privind piața cripto ar putea fi în curs de desfășurare, deși este poate prea devreme pentru a ne da seama. Săptămâna trecută, sectorul tehnologic a fost marcat de scăderi masive de preț ca urmare a rezultatelor slabe, dar criptoactivele au rezistat. 

Acest lucru este contrar situației din lunile trecute, când s-au înregistrat deprecieri ale acțiunilor firmelor de tehnologie, care s-au corelat puternic cu cripto. Într-adevăr, reziliența prețurilor a devenit o poveste din ce în ce mai importantă pentru bitcoin și ether începând cu luna iunie, deoarece par să nu mai fie la fel de corelate cu sectorul tech.

Bitcoin a înregistrat o creștere la începutul săptămânii trecute, care a dus criptoactivele la peste 20.000 de dolari marți. Vineri, criptoactivul a cunoscut o scurtă scădere de preț care a dus valoarea sub 20.000 de dolari, dar de atunci a revenit la aproximativ 20.300 de dolari în această dimineață.

Ether a cunoscut inițial o evoluție similară a prețului, ajungând marți la peste 1.450 de dolari. Cu toate acestea, criptoactivul a crescut și mai mult, tranzacționându-se la peste 1.500 de dolari în ultima parte a săptămânii trecute, iar în prezent la peste 1.560 de dolari.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Restart Energy a finalizat un proiect fotovoltaic pentru compania Dip&Gip, în valoare totală de peste 200.000 de euro

Restart Energy a finalizat construcția și instalarea unui...

ANALIZĂ XTB Radu Puiu: Coolcationing, noua tendință în turism pe fondul încălzirii globale

În lumina actualei crize climatice, oamenii își reorientează destinațiile...

ASE 4.0 – INVESTIȚII PENTRU DIGITALIZAREA UNIVERSITĂȚII 

Academia de Studii Economice din București – liderul învățământului...