Investiție privată într-o nouă clinică medicală și de estetică

Date:

Printr-o investiție privată de peste 800.000 de euro, medicii dr. Gabriel Balcangiu Stroescu, medic primar dermatolog, trainer și speaker național BTL Aesthetic România și asistent universitar dr. Andra Balcangiu Stroescu, medic specialist nefrologie și medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice și doctor în medicină, au lansat Clinica Doctor Balcangiu-Stroescu. Clinica, situată în cartierul Pipera din București, are specialitățile medicale dermatologie, nefrologie, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, endocrine, reumatologie, cardiologie, chirurgie plastică și chirurgie generală.

Peste 70% din totalul investiției a fost alocat echipamentului medical și estetic, dintre dotări remarcându-se aparatul de remodelare corporală Emsculpt Neo, care permite prima și singura procedură de modelare corporală neinvazivă care reduce țesutul adipos și crește simultan masa musculară, totul într-o sesiune de doar 30 de minute. Folosesc astfel de aparat vedete precum Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Meghan Fox. Aparatu este produs de BTL, unul dintre cei mai mari producători de echipamente medicale și estetice din lume.

Dr. Gabriel Balcangiu Stroescu: „Pentru noi, totul a început cu pasiunea și angajamentul de a oferi asistență medicală de înaltă calitate. Încă de pe băncile facultății visam să lansăm o clinică în care atenția este centrată pe pacient și în care nu uităm că adevărata frumusețe vine din interior și se reflectă la exterior.”

Asistent universitar dr. Andra Balcangiu Stroescu: „Mizăm pe o abordare holistică și pe servicii medicale integrate care vor ajuta pacienții să se simtă și să fie cea mai bună versiune a lor. De aceea am investit în cele mai performante echipamente medicale și estetice, precum Emsculpt Neo, Emtone, Holter EKG pe 12 canale, BTL CardioPoint Ergo, cea mai nouă generație de sisteme computerizate avansate pentru testarea la efort. Acest sistem este configurat cu BTL Flexi, un electrocardiograf wireless compact conectat la banda de alergare și cu un software de evaluare a riscului de moarte subită. Nu ne vom opri aici. Planificăm noi investiții în următorul an.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: programele de transformare au șanse de reușită de 12 ori mai mari prin concentrarea pe factorul uman 

96% dintre programele de transformare ajung în puncte de...

România, cea mai accesibilă țară est-europeană pentru imobiliare

România are cele mai accesibile prețuri la locuințe din...

ANALIZĂ XTB: Pandemia s-a încheiat, dar munca de acasă a rămas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profită?

Adevăratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit...