5 Motive pentru care merită să participi la Angajatori de TOP Timișoara

Date:

Știm cât de greu poate fi să iți cauți un job sau să aplici într-un domeniu de viitor. Poți să îți ușurezi munca dacă participi la un eveniment de carieră dedicat studenților, absolvenților sau persoanelor în căutare de un loc de lucru nou. Evenimentele de carieră sunt o oportunitate perfectă de a scoate în evidență acele elemente care fac din companie locul de muncă ideal.

Ai ocazia să înveți de la profesioniștii de la marile companii și să ai parte de noi experiențe complete în ceea ce privește viitorul tău. În cadrul Angajatori de TOP Timișoara se aduc în același spațiu persoane care au trecut prin experiențe deosebite care merită împărtășite cu cei aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Ce beneficii aduce Angajatori de TOP Timișoara?

Workshopuri

Workshopurile sunt dedicate persoanelor care își doresc o experiență nouă și interactivă unde pot adresa întrebări relevante persoanelor din marile companii. Workshopurile din cadrul evenimentului de carieră se desfășoară în format fizic în Timișoara la 📌 C.R.A.F.T. în perioada 28-29 Octombrie. Vei pleca cu un bagaj de informații relevant și util atât celor care își doresc să devină experți în domeniul de activitate, cât și pentru cei care se află la început de drum. Descoperă toate workshopurile AICI:

AGENDA Business

AGENDA Tech

Conferința Tech

Prin participarea la astfel de evenimente ții mai bine pasul cu schimbările pieței , iar asimilarea de noi cunoștințe și formarea de noi abilități te vor ajuta să te adaptezi cu succes trendurilor. În plus, acestă conferință tinde să aibă o parte practică extrem de bine pronunțată. Descopera conferința Innovation in Tech Conference @Angajatori de TOP Timisoara 🤝😀

Giveaway și alte premii

Implicarea și entuziasmul pentru propria carieră sunt răsplătite printr-un premiu, așa că poți să participi la giveaway-ul de toamna această, unde ai șansă să câștigi o pereche de căști In-Ear Sony. Dacă ești curios ce trebuie să faci vezi AICI 🎁.

Networking

Ai posibilitatea să cunoști perspective diferite de Business și Tech din Timișoara. Să te întâlnești cu diverse persoane, care au aceleași provocări în a-și găsi un job și să poți comunica pentru a soluționa probleme. Deci networking-ul de calitate este un alt aspect benefic, care te poate ajuta atât în plan personal, cât și profesional.

Internshipuri

Dacă ești student sau proaspăt absolvent, evenimentul Angajatori de TOP reprezintă un prim pas într-o carieră în domeniul pe care l-ai studiat în facultate.  Poți află care sunt tendințele reale și de actualitate în domenii că Marketing, IT&C, Inginerie, etc. și ai posibilitatea de a participa la diferite workshopuri și conferințe interactive. 

👀💥 Fă primul pas în carieră și participă la o experiență completă în ceea ce privește viitorul tău!

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor

TikTok este o platformă de divertisment susținută de creativitatea,...

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Tranzacțiile au depășit 1,25 miliarde de euro, capitalul românesc...

Cum facem posibilă victoria Ucrainei

| de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene.

Studiu: Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare

Starcom România lansează cea de-a noua ediție a compendiumului...