Accelerator pentru creșterea nivelului de profesionalizare a industriei Influencer Marketing

Date:

Start-up-ul MOCAPP anunță o nouă ediție a programului de educație și mentorat Influencer Accelerator, deschis creatorilor de conținut, caracterizat ca „un program recomandat creatorilor de conținut aflați în primele etape ale carierei și are susținere din partea mai multor celebrități și influenceri cu reputație în domeniile lor”. 

Inițiativa, subliniază autorii ei, „este gândită pentru a identifica, educa și promova următoarea generație de Influenceri de succes. Scopul Acceleratorului este creșterea nivelului de profesionalizare a industriei Influencer Marketing, astfel încât creatorii de conținut români să înțeleagă mai rapid standardele pe care brandurile le urmăresc în campanii, modul în care își pot dezvolta asset-urile proprii (brandul personal, calitatea conținutului si comunitățile etc), pentru a valorifica și monetiza eficient oportunitățile din piață”. 

Sub forma unei academii online, participanții vor urma zece săptămâni de curiculum care conține personal branding, administrarea comunităților, instrumente și servicii online, etică și legislație, tehnici de negociere și vânzări: „Fiecare sesiune va începe cu 30 de minute de modele de buna practică oferite de mentori, urmate de 60 de minute de sesiune interactivă și personalizată pentru studenți (creatorii de conținut)”.

Formarea cuprinde zece sesiuni interactive ghidate de mentori, cu precizarea că, „la finalul programului, cursanții pot obține prin examen o certificare ce atestă nivelul lor de cunoștințe și profesionalism: IAM Certified”.

Inițiatorii adaugă că „lansarea acestei noi ediții a programului vine în urma succesului înregistrat în ediția toamnei anului 2023, când mai mulți creatori de conținut au fost recrutați de agenții de talente”.

Florin Grozea, fondator MOCAPP și Pilot IAM: „Etapa în care se află industria Influencer Marketing este una de maturizare – companiile și agențiile investesc din ce în ce mai mult în publicitatea prin creatori de conținut, vedete și influenceri, dar cer de asemenea un nivel mai înalt de profesionalism și rezultate mai clare. Acceleratorul nostru este mai mult decât o comunitate de creatori digitali, este o academie de talente care atrage și educă generația influencerilor de mâine.” 

Calendar și Mentori

După cum anunță organizatorii, „cursurile se vor desfășura în perioada 20 mai-25 iulie 2024, însumând zece săptămâni de instruire intensivă și îndrumare personalizată. Creatorii de conținut care participă la programul Influencer Accelerator vor avea parte de 10 webinarii conduse de 16 mentori din Influencer Marketing, creatori respectați, manageri de talente și profesioniști din agenții de marketing: Aluziva, Mircea Bravo, Cristian China Birta, Radu Constantin, Bogdan Tomoiagă (GRF+), Alex Adam (Publicis), Andrei Alexandru (Global Records), Monica Munteanu, Radu Ionuț (HIT) și alții. 

Participanții vor avea acces la o gamă largă de resurse educaționale, inclusiv cursuri text și video, webinarii live și ședințe de Mastermind. De asemenea, reprezentanți ai unor branduri internaționale și ale unor agenții de top din Romania vor aduce cursanților în mod direct perspectiva clientului asupra colaborării cu creatorii de conținut”. 

Andrei Alexandru de la agenția Global Talent United: „Programul Influencer Accelerator este pe cale să devină noul standard în Influencer Marketing din România. Am văzut în direct, lucrând cu ei la ediția 2023, cum nivelul de profesionalism, abilitățile, dar și ambițiile creatorilor accelerează. Cred că programul este potrivit pentru toți creatorii care vor să crească în Social Media: Influencer Accelerator este o poartă deschisă pentru cei care își doresc să ajungă influenceri adevărați.”

Înscrieri

Înscrierile sunt deschise, iar costul de participare este 99 euro/lună pentru Accelerator Paid și 500 euro/lună pentru Accelerator Gold. Detalii despre curriculum, calendar evenimente și mentori aici: https://mocapp.net/iam
 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Restart Energy a finalizat un proiect fotovoltaic pentru compania Dip&Gip, în valoare totală de peste 200.000 de euro

Restart Energy a finalizat construcția și instalarea unui...

ANALIZĂ XTB Radu Puiu: Coolcationing, noua tendință în turism pe fondul încălzirii globale

În lumina actualei crize climatice, oamenii își reorientează destinațiile...

ASE 4.0 – INVESTIȚII PENTRU DIGITALIZAREA UNIVERSITĂȚII 

Academia de Studii Economice din București – liderul învățământului...