Acceleratorul InnovX-BCR deschide înscrierile pentru grupa Startups, dedicată antreprenorilor din tehnologie cu afaceri de peste 50.000 de euro

Date:

InnovX-BCR, programul care a accelerat până în prezent peste 150 de firme de tehnologie, deschide înscrierile pentru grupa Startups din acest an. Sesiunea de înscrieri pentru start-up-uri cu cifra de afaceri de peste 50.000 de euro este deschisă până pe 20 februarie pe bcr.ro/accelerator sau innovx.eu. 

În programul de accelerare pentru grupa Startups se pot înscrie companii din tehnologie care au avut în ultimul an o cifră de afaceri sau finanțare atrasă între 50.000 și 500.000 de euro. Programul este deschis atât start-up-urilor din România, cât și celor regionale sau globale. 

„În Europa Centrală și de Est avem ecosistemul de afaceri din tehnologie cu cea mai rapidă creștere în ultimi ani, ceea ce crează o premisă favorabilă României, pentru a contribui la dezvoltarea start-up-urilor care aduc valoare adaugată pentru țara noastră. De altfel, obiectivul nostru este să încurajăm inovația și să creăm oportunități internaționale de colaborare, iar în cei cinci ani de la lansarea InnovX-BCR au fost accelerate 152 de business-uri, cu sprijin de la 120 de mentori implicați în program. În 2023 continuăm demersul nostru de a oferi antreprenorilor resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a-și duce afacerile la un nou nivel”, a declarat Ana-Maria Crețu, Coordonator Programe Start-ups BCR. 

InnovX-BCR Demo Day, 2022

În urma înscrierilor, până la 20 de start-up-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de accelerare. Participanții vor beneficia de mentorat în cadrul bootcamp-ului InnovX-BCR, de masterclass-uri cu fondatori și CEO locali și globali, de acces la investitori locali și internaționali și multiple oportunități de networking. De asemenea, absolvenții grupei vor avea ocazia să își prezinte afacerea în fața investitorilor, în cadrul evenimentului Demo Day de la finalul programului. 

„Prin InnovX-BCR, conectăm afacerile din tehnologie ce au viziune internațională cu clienții, partenerii și mentorii de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul. Oferim astfel sprijin real antreprenorilor care vor să crească în mod sustenabil, pornind de la baze solide, și îi ajutăm să își transforme ideile în afaceri de succes la nivel regional sau global”, a adăugat Diana Dumitrescu, CEO InnovX-BCR. 

Acceleratorul InnovX-BCR este un proiect realizat în parteneriat cu UiPath, Microsoft, Startup Grind, Mindspace și MIT CEE Forum. BCR acoperă costurile pentru toate bursele alocate antreprenorilor din acest proiect, cursurile și costurile logistice.  Mai multe detalii despre Acceleratorul InnovX-BCR: www.bcr.ro/accelerator și www.innovx.eu.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate