Fazele finale din ediția 2020 a Concursului Internațional George Enescu se vor desfășura în luna mai a acestui an. Organizatorii lansează un mesaj către public pentru susținerea semifinaliștilor:

„Ai vreun semifinalist preferat la Concursul Enescu? Sau mai mulți? Dacă nu ai, alege de aici pe cine să susții! Susține-i moral, preluând pe pagina ta una dintre imaginile personalizate pe care le-am creat  pentru fiecare dintre ei!Urmăreşte-i pe concurenți și invită prietenii să-i asculte la Semifinale şi Finale!
Semifinalele vor avea loc pe 13 mai – violoncel17 mai – vioară21 mai – pian.Îi veți putea asculta gratuit interpretând sonatele lui George Enescu în recital, pe www.festivalenescu.ro. Juriile vor selecta câte trei finaliști la fiecare instrument.  Finaliștii vor susține apoi un concert cu Orchestra Filarmonicii George Enescu, sub bagheta unor dirijori cunoscuți la nivel internațional – Nicolas AltstaedtWilson Hermanto și John Axelrod. Finalele vor avea loc pe 15 mai 2021 – violoncel, 19 mai 2021 – vioară și 23 mai 2021 – pian. Accesul publicului la vizionarea online a acestor concerte va fi pe bază de bilet sau de abonament plătit. La sfârșitul concertelor, vom afla împreună ordinea pe podium stabilită de jurii: premiile I, II, III!Fii alături de concurenți! Împărtășește-le emoția! Este parte din #FrumusețeÎnViață!”

DISTRIBUIȚI