Achiziție pe piața serviciilor private de sănătate

Date:

Compania Medicover, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din România, achiziționează societatea Laurus Medical SRL, deținătoare a unei reţele specializate în servicii medicale de nişă, în proctologie şi afecţiuni ale sistemului venos.

În operațiunea de achiziție, Medicover beneficiază de asistența asigurată de Casa de Avocatură Filip & Company, societate de avocatură de top din România, care acoperă prin servicii de cea mai înaltă calitate toate ramurile de drept românesc relevante pentru afaceri.

Cristina Filip (foto), managing partner în cadrul Filip & Company: „Piața de servicii private de sănătate din România are una dintre cele mai rapide creșteri din Europa Centrală și de Est și continuă susținut direcția de consolidare. Ne bucurăm să asistăm Medicover în această tranzacție aliniată cu strategia lor de creștere, diversificare și dezvoltare în țara noastră.”

Dr. Florinela Cîrstina, directorul general Medicover România: „Mulțumim echipei Filip & Company pentru profesionalismul și implicarea cu care facilitează planurile de dezvoltare ale Medicover în România. Această investiție ne consolidează amprenta locală și ne poziționează strategic pentru a explora noile oportunități de creștere.”

Tranzacția a fost semnată joi, 28 aprilie și este în continuare condiționată de obținerea aprobării autorității de concurență.  

Echipa Filip & Company care asistă în această tranzacție este formată din Roxana Diaconu (senior associate), Andrei Konya (associate), Silviu Vasile (counsel), Adrian Cristea (senior associate), Bianca Chera (senior associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Diana Gavra (senior associate), Alexandra Dunăreanu (associate), Alexandru Moraru (associate), Alexandru Popa (associate), Andrei Anghel (associate), Bogdan Farcane (associate), Denisa Gonciulea (associate), Larisa Jurca (associate), Mădălina Cristache (associate), Monica Popa (associate), Roxana Roșca (associate) și Teodor Trandafir (associate), sub coordonarea Cristinei Filip (partener).

Vânzătorii sunt asistați în această tranzacție de echipa de avocați Firon Bar Nir. 

Activitatea Filip & Company este recunoscută prin clasarea pe primele locuri în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500. Mai multe detalii despre domeniile de activitate, specializări şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...