Affidea Hiperdia investeste 2,7 mil. euro in noul Centru din Cluj

Date:

Affidea Romania, subsidiara locala a liderului european in servicii de diagnostic imagistic, ambulatoriu, medicina nucleara si tratament al cancerului, anunta oficial lansarea noului Centru Medical de ultima generatie Affidea Hiperdia din Cluj, in urma unei investitii totale de 2,7 milioane de euro.  Acesta devine cel mai mare centru medical Affidea din Cluj si, in urma investitiei, isi extinde gama de servicii oferite, intrand si pe segmentul consultatiilor.

„Grupul Affidea detine in acest moment un hub medical – un portofoliu de 3 clinici ultraperformante in Municipiul Cluj – Napoca, localizate in acelasi areal, in zona centrala a orasului, ce insumeaza o investitie totala de peste 10 milioane de euro la nivel local. Prin modernizarea si extinderea noului centru ne consolidam pozitia de lider pe segmentul de imagistica, raspunzand in acelasi timp nevoilor de servicii medicale private din zona prin dezvoltarea segmentelor de consultatii si analize de laborator,” declara Razvan Predica, Country Manager, Affidea Romania.

Aproape 50% din totalul investitiei de la Centrul Affidea ½ Hiperdia este reprezentat de achizitia de echipamente medicale de ultima generatie (produse de  General Electric sau Siemens) astfel incat acesta devine cea mai mare clinica specializata in imagistica medicala din municipiul Cluj-Napoca, acoperind servicii precum precum CT (computer tomograf),  RMN (rezonanta magnetica),  ecografie – inclusiv ecografie cardiovasculara si X-Ray – radiologie conventionala. Pe segmentul testelor de laborator, aici se vor putea efectua teste de biochimie, hematologie, imunologie sau microbiologie.

„Sanatatea pacientilor este prioritatea noastra, motiv pentru care continuam sa investim permanent atat in tehnologie si in echipamente medicale de ultima generatie, pentru a crea un mediu favorabil atragerii celor mai buni specialisti din tara care sa lucreze in clinicile noastre,” adauga oficialul  Affidea |Hiperdia Romania. La noul Centru Hiperdia – parte a Grupului Affidea din Cluj lucreaza 50 medici specialisti, reprezentand elita medicala a judetului Cluj.

In anul 2019, Grupul Affidea a achizitionat toate centrele Hiperdia, inclusiv  pe cel din Cluj, localizat pe Str. Republicii 105 A. La momentul achizitiei, centrul Hiperdia oferea o gama limitata de servicii de imagistica medicala si teste de laborator.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...