Amazon lansează servicii de active digitale, NFT-uri

Date:

 

Gigantul comerțului electronic Amazon ar putea fi pe cale să își lanseze propria companie de active digitale, inclusiv proiecte NFT, potrivit unui raport publicat în Blockworks. Conform raportului, eforturile Amazon ar putea include blockchains layer-1, jocuri bazate pe blockchain, schimburi de active digitale și aplicații NFT.

În timp ce Amazon nu a întârziat la petrecere în sine, aceste evoluții au fost pionierate în ultimii doi ani de piața cripto. Dar gigantul din domeniul comerțului online cu amănuntul ar putea fi bine poziționat pentru a capitaliza ideile deja în joc care au avut de suferit în timpul unui an de piețe volatile ce au împiedicat eforturile de dezvoltare.

O companie precum Amazon dispune de resursele necesare pentru a intra într-un domeniu în care vede profitabilitatea viitoare. Oamenii asociază în mod obișnuit firma cu comerțul online, dar una dintre cele mai profitabile părți ale afacerii este platforma de găzduire web Amazon Web Services (AWS). Din acest punct de vedere, trecerea în spațiul Web3 este absolut logică și va permite companiei să exploreze noi domenii și să-și păstreze o parte din piață pe măsură ce se dezvoltă în următorii ani.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Finanțarea companiilor

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

ANAF a demarat proceduri de control privind raportarea „Country-by-Country”

| de Adrian Rus, Partener, liderul departamentului Prețuri de transfer, EY România, Georgiana Bizdrigheanu, Senior Manager, Prețuri de transfer, EY România și Victor Bozdog, Avocat, Manager, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL

Scăderea investițiilor în inovare ale mediului de afaceri

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...