Anchor Grup continuă să sprijine autoritățile locale în lupta cu COVID 19 și anunță deschiderea unei noi unități de vaccinare

Date:

Anchor Grup, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, oferă sprijin autorităților locale din București, în lupta împotriva COVID 19 și pune la dispoziția Primăriei Sectorului 3 un spațiu de vaccinare, în incinta centrului comercial București Mall-Vitan.

Centrul de vaccinare este deschis publicului începând de astăzi, 22 octombrie și va funcționa zilnic, în intervalul 08:00 – 20:00, iar accesul se va putea face fără o programare prealabilă. Persoanele care doresc să se imunizeze sau să primească doza booster trebuie doar să prezinte un act de identitate valabil (carte de identitate/pașaport).  

Centrul de vaccinare este amplasat la etajul 2, în proximitatea cinematografului și a zonei food court din București Mall-Vitan. Tipul de vaccin folosit este Pfizer BioNTech. Dozele vor fi administrate de personal calificat, asigurat de Primăria Sector 3.

Astfel, cei care vin la cumpărături în București Mall-Vitan sau care tranzitează zona au posibilitatea să se vaccineze rapid și simplu.

Sănătatea clienților, a partenerilor, a chiriașilor și a angajaților, precum și implicarea în cadrul  comunităților din care face parte, prin parteneriate solide, pe termen lung, au reprezentat și sunt în continuare o constantă în strategia de business a Anchor Grup. Deschiderea centrului de vaccinare din incinta București Mall-Vitan este o nouă inițiativă sprijinită de Anchor Grup, în strânsă colaborare cu autoritățile locale.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul Direcției de Sănătate Publică locală, dar și pe https://vaccinare-covid.gov.ro/, #ROVACCINARE – platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID 19.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Protejarea expresiei creativității: o incursiune în sfera proprietății intelectuale aplicate cinematografiei

de Bianca Chera, senior associate , Marius Gheldiu, associate–...

Eurobarometru: Situația geopolitică face ca votul la alegerile europene să fie și mai important

Peste opt din zece europeni (81%) consideră că votul...

Crește contrabanda cu țigarete

Piața neagră a țigaretelor crește în martie 2024 până...