Angajatori de TOP Timișoara: 64% dintre angajatori oferă un venit de peste 2000 de Euro angajaților cu experiență

Date:

Peste 3000 de joburi disponibile la Angajatori de TOP Timișoara

Angajatori de TOP Timișoara, un proiect Hipo.ro, revine pe 17 și 18 martie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (C.R.A.F.T.). Cel mai mare eveniment de carieră din Banat le va aduce participanților peste 3000 de joburi în business și tehnologie, workshopuri de carieră, conferința I Love Tech și un corner de consiliere în carieră. În urma unui studiu la care au participat companiile care și-au confirmat prezența la eveniment, 64% dintre angajatori oferă un venit de peste 2000 de Euro angajaților cu experiență, iar peste 35% le oferă tinerilor aflați la primul job între 750 și 1000 de Euro. În ceea ce privește pachetul de beneficii extra-salariale, 62% dintre ele oferă suport financiar angajaților pentru traininguri, conferințe și cursuri de limbi străine. 50% dintre respondenți oferă asigurare de viață și beneficii well-being (consiliere, psihoterapie, yoga, mindfulness). 

Evenimentul Angajatori de TOP Timișoara este cel mai mare eveniment de carieră din Banat, reunind 60 dintre cele mai renumite companii. În cadrul ediției, participanții sunt așteptați cu un număr estimat de 3000 de joburi, atât pentru profesioniști, cât și pentru tineri aflați la început de drum. În urma studiului la care au participat companiile de la Angajatori de TOP, peste 65% le oferă candidaților programe de internship și joburi entry-level. 

„Ne bucurăm să observăm inițiativa angajatorilor de a investi în dezvoltarea personală și profesională a angajaților. În urma studiului Hipo.ro, 62% dintre angajatori le oferă sprijin financiar angajaților pentru traininguri, conferințe și cursuri de limbi străine. Cele mai multe oferte de carieră vor fi în industriile IT, Inginerie, Finanțe și Logistică. Angajatori de TOP Timișoara nu este doar despre obținerea unui job – ci despre oportunitățile construirii unei cariere”– Mădălina Vătafu, Project Manager @Angajatori de TOP Timișoara. 

În ceea ce privește nivelul salarial, dintre companiile participante la studiu, 64% le oferă peste 2000 de Euro profesioniștilor. Tinerilor la început de carieră (joburile entry-level), peste 35% le oferă un salariu între 750 și 1000 de Euro. 

Referitor la pachetul extra-salarial, 50% oferă asigurare de viață și beneficii well-being, care include servicii de psihoterapie, consiliere, yoga și mindfulness. Printre celelalte beneficii ale angajatorilor de la eveniment se numără programele de reintegrare a părinților, al 13-lea salariu, tichetele de masă și flexibilitatea în programul de lucru. În plus, peste o treime oferă oportunități de promovare în companie și asigurarea unui mediu prietenos, deschis la noi propuneri. 

Printre companiile care vor fi prezente la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, se numără: Adient, Akwel Automotive, Atos România, Bosch Service Solutions, Continental, DRÄXLMAIER Group, Flex, Hamilton, Heraeus Electronics, Huf România, IPSO Agricultură, Kaufland România, Linde Global Services, MAHLE, MHP – A Porsche Company, .msg România, Nagarro, Randstad, RapidSolution, TE Connectivity Sensor Solutions, The Access Group, Valeo, Vitesco Technologies Engineering România, Webasto, ZF Group. 

Angajatori de TOP Timișoara este organizat cu susținerea partenerului princial, HELLA România.

Angajatori de TOP Timișoara revine primăvara aceasta în atenția candidaților cu o serie de workshopuri Business și conferința I Love Tech. Printre principalele subiecte de discuție se numără:

  • Workshopuri de Carieră: Ce caută angajatorii în 2023, Burnout în viața profesională – modalități de evitare și recuperare și Emoțiile vorbitului în public și gestionarea lor. 
  • Conferința I Love Tech: Susținerea femeilor în Tech, Metaverse și viitorul joburilor în Tech, De la idee la startup și workshopul tehnic susținut de Bosch Service Solutions. 

Înscrierea la Angajatori de TOP Timișoara este gratuită. Interesații de eveniment își pot crea un CV pe Hipo.ro. Descărcând versiunea sa Barcode, participanții îl vor prezenta la intrarea în locație și îl pot folosi pentru aplicarea la toate standurile companiilor prezente la eveniment. Printr-o singura scanare, angajatorii au acces ușor la datele despre candidat. Orice modificare a CV-ului va fi actualizată în timp real.

Companiile care își doresc să se înscrie la Angajatori de TOP Timișoara pot trimite un e-mail la adresa [email protected]


Despre Catalyst Solutions  

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanță în specializată în soluții de recrutare și employer branding. În cei 17 ani de experiență, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte și evenimente din domeniu, precum: 

  • Hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare;  
  • Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc la Sala Palatului în București și la C.R.A.F.T de două ori pe an, în format fizic și online, pe hipo.ro. Aduce împreună peste 200.000 candidați și 80 angajatori la fiecare ediție;  
  • DevTalks și DevCon, cele mai mari evenimente de IT din România care reunesc mii de profesioniști IT pasionați de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Future of Engineering, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing și SAP.  
  • Top Talents România, program care identifică și premiază cei mai valoroși 150 de tineri români;  
  • Cei Mai Doriți Angajatori este instrumentul din piață care măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor locali. Oferă o înțelegere cuprinzătoare asupra comportamentului candidaților și așteptărilor pe care le au în raport cu angajatorii din piața muncii actuală.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu...

Cel mai lung festival neoficial, în rețeaua NEPI Rockcastle

Compania NEPI Rockcastle organizează cel mai lung festival neoficial...

Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

  Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit,...