Apple a prezentat trei modele noi de IPhone

Date:

Apple a prezentat marţi seară trei modele de IPhone în cadrul unui eveniment organizat pentru prima oară de Steve Jobs Theater, noul sediu încă nefinalizat al companiei.

Două dintre acestea, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt upgrade-uri ale modelelor anterioare care păstrează aproximativ acelaşi design, în schimb sunt superioare din punct de vedere tehnic.

Cel de-al treilea, iPhone X, are un design nou şi o serie de caracteristici care-l diferenţiază de celelalte telefoane Apple.

De asemenea, printre îmbunătățirile pe care Apple le-a adus noilor produse se numără ecranul mai mare, difuzorul pentru convorbiri, senzorii şi camera foto frontală au fost grupate pe o bară care pare decupată din partea superioară a ecranului, iar dispozitivul este rezistent la apă şi praf, precum modelele precedente.

IPhone X este, totodată, primul telefon lansat de Apple dotat cu un ecran de 5.8 inch de tip OLED de tip Super Retina, care oferă o imagine mai bună, iar operaţiunile care erau până acum atribuite butonului Home se vor realiza pe iPhone X prin gesturi intuitive desenate cu degetul pe ecran.

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor fi disponibile începând cu 22 septembrie. iPhone X va ajunge pe piaţă pe 3 noiembrie.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bitcoin revine la 60.000 de dolari

Prețul Bitcoin a înregistrat o scădere de 5% săptămâna...

Încălzirea globală va afecta economia mondială, dar nu și turismul din această vară

Incendii de vegetație în Grecia și în Statele Unite,...

Reglementarea activităților casnice: Avantaje și provocări practice

de Claudia Sofianu (foto), Partener, liderul departamentului Impozit pe...