Apple urcă în trenul NFT

Date:

Adăugarea discretă de către Apple a acceptării standardizate a aplicațiilor bazate pe NFT reprezintă un pas uriaș pentru piață. În ceea ce privește ecosistemele tehnologice, Apple este o companie extraordinar de puternică. În ultimul an, am asistat la mari dueluri cu companii precum Meta pe tema Apple Store și s-au pus întrebări serioase cu privire la puterea pe care o deține.

Din acest motiv, acceptarea tehnologiei NFT pe platformă nu trebuie subestimată. Dar există rezerve semnificative. Cea mai mare problemă a multor dezvoltatori în ceea ce privește Apple Store este reducerea astronomică a veniturilor lor. Apple percepe un comision de aproximativ 30% pentru dezvoltatori – o cotă uriașă din venituri pentru oricine se bazează pe ecosistem. 

Deși acest lucru va tempera cu siguranță intrarea dezvoltatorilor orientați spre NFT în acest spațiu, este totuși un pas interesant înainte care nu trebuie subestimat în ceea ce privește piața mai largă. Există și alte platforme NFT cu costuri de comisionare mult mai mici – dar niciuna nu are amploarea și influența Apple Store.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...