Appraisal & Valuation SA, deținătorul brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări (indicativ bursier APP), anunță că „se alătură programului AdWise și va oferi antreprenorilor interesați know-how privind serviciile de evaluări prin intermediul unor specialiști evaluatori cu o experiență de peste 10 ani în domeniu”.

AdWise, inițiat de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, business angel și fondator Eurolines, oferă strategii de creștere, servicii suport, training și expertiză la standarde ridicate prin aportul a peste 20 de companii din România. Aderând la program, Appraisal & Valuation SA le oferă antreprenorilor înscriși în programul AdWise „servicii de consultanță privind inițierea și derularea activităților de evaluare și susține importanța, dar mai ales beneficiile evaluărilor periodice ale companiilor”. 

Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA: „Antreprenorii simt deseori nevoia unor experiențe proprii pentru a-și putea administra afacerile, însă aceasta strategie s-a dovedit în timp a fi una pierzătoare. Prin programul AD WISE, antreprenorii românii au șansa de a câștiga timp și bani prin shortcut-uri oferite de companii cu experiență în afaceri. Aceste shortcut-uri nu reprezintă altceva decât înțelepciune antreprenorială obținută în zeci de ani de muncă, transpusă în servicii de consultanță pe înțelesul tuturor, la prețuri accesibile. O inițiativă care va dezvolta mediul de afaceri din România și va orienta companiile, indiferent de mărime, către creștere, un obiectiv care pare neglijat din cauza timpului excesiv petrecut pe micromanagement”. 

Marius Ghenea, business angel și antreprenor în serie, se alătură proiectului AdWise, oferind serviciile sale de training în afaceri tuturor clienților: „Antreprenorii la început de drum au cea mai mare nevoie de consultanță, deoarece experiența lor practică în orice domeniu este limitată, mai ales dacă vorbim despre antreprenori de startup la prima încercare. În mod paradoxal, companiile mici folosesc însă mult mai puțină consultanță față de companiile mari, una dintre problemele tipice fiind legată de bugetele materiale necesare pentru orice proiect de consultanță, pe care antreprenorii nu le au la îndemână. Cealaltă problemă este că, dacă începem să apelăm la consultanță, într-un startup, așa cum spuneam, cam orice zonă a afacerii ar trebui acoperită și cu consultanți, deoarece nu avem suficientă experiență în nicio zonă a afacerii și nici suficientă istorie operațională care să ne spună, măcar empiric, ce merge mai bine și ce nu merge deloc”.

Acțiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Compania a derulat un plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille. 

Strategia Appraisal and Valuation SA de a performa pe piața de capital include atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață, crearea unor divizii noi, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.

Appraisal & Valuation SA, fondată în 2010, este „deținătorul brandului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume. Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și ale echipamentelor tehnice. Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii”.

DISTRIBUIȚI