Asistență juridică de top pentru Digi într-un contract de investiții

Date:

Digi Spain Telecom S.L.U., filiala din Spania a societății Digi, a beneficiat de asistența asigurată de casa de avocatură Filip & Company la încheierea unui contract de investiții cu Aberdeen Standard Core Infrastructure III SC Sp., un fond administrat de abrdn: „Contractul de investiții are ca obiect finanțarea dezvoltării unei rețele de comunicații prin fibră optică în provinciile Almeria, Cadiz, Cordoba, Granada, Huelva, Malaga și Sevilla, din sudul Spaniei. Dezvoltarea rețelei implică o investiție de până la 300 de milioane de euro, care va fi suportată în mod egal de către Digi Spania și arbdn”.

Alexandru Bîrsan (foto), partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company: „Digi este un grup incredibil de dinamic și expansiunea sa internațională este excepțională pentru un business românesc. Acest nou parteneriat arată atractivitatea lor pentru unii dintre cei mai sofisticați investitori financiari. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă și le mulțumim pentru încredere.”

Echipa Filip & Company care a asistat Digi Spain Telecom în acest proiect a fost formată din Alexandru Bîrsan (partener) și Anca Bădescu (associate).

Filip & Company reamintește că „are una dintre cele mai dinamice practici de Fuziuni şi Achiziții din România. Echipa de avocați include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional”.

 

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Ziua Copilului: Vânzările de Barbie au scăzut cu 40 la sută în primul trimestru

 Pawel Majtkowski, analistului eToro De Ziua Copilului, am aruncat o privire...

Microsoft Build 2023: noi soluții de inteligență artificială pentru viitorul digital

Microsoft Build 2023 – cel mai important eveniment dedicat...

Bestjobs: Angajații profită de minivacanța dintre 1 și 5 iunie

Cei mai mulți au planuri aproape de casă, dar...