Asistență juridică într-un parteneriat pentru prima suburbie verde din România

Date:

Dezvoltatorul rezidențial Alesonor a încheiat un parteneriat cu Pescariu Sports & Spa pentru „dezvoltarea centrului sportiv și zonelor de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului Amber Forest, prima suburbie verde din România”, cu o suprafață de 12.000 mp, trei terenuri de tenis, două terenuri de padel, o piscină pentru relaxare și o clădire de 2.000 mp cu piscină semi-olimpică, centru spa și sală de fitness.

În realizarea parteneriatului, dezvoltatorul a beneficiat de asistența juridică asigurată de echipa Filip & Company: Ioana Roman (partener) – coordonator, Mihaela Ispas (counsel), Alexandru Popa (associate).

Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company: „Ne bucurăm de fiecare dată să fim alături de Alesonor în proiecte care construiesc un viitor mai sustenabil și mai bun pentru generațiile viitoare. Sportul este tot mai important, într-o epocă în care sedentarismul muncii de acasă, izolarea și ieșirile rare în natură au devenit un stil de viață. Le mulțumim pentru oportunitatea de a contribui la implementarea acestor proiecte care îmbunătățesc calitatea vieții.”

Mihaela Ispas, counsel Filip & Company: „Sportul și apropierea de natură sunt facilități importante ale noului complex de locuințe dezvoltat de Alesonor. Cu toţii avem nevoie de sport, de mișcare, de îmbunătățirea sănătății noastre. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm alături de echipa Alesonor și le mulțumim pentru încredere.”

Filip & Company este caracterizată ca „una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...