AVBS Credit: În primele 7 luni ale anului, vânzări de credite cu 17% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în valoare de 42,5 milioane euro

Date:

Compania românească de brokeraj bancar, AVBS Credit, fondată şi condusă de antreprenorul Valentin Anghel, a intermediat în primele 7 luni ale anului vânzări de credite bancare şi non-bancare cu 17% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în valoare de 42,5 milioane euro, pentru aproximativ 1.000 de clienţi.

Încă de la începutul anului şi până în prezent, produsele bancare din portofoliul companiei au fost accesate astfel: 80% credite ipotecare utilizate pentru achiziţii de locuinţe mai spaţioase care să deţină grădină sau terasă, 12% credite de nevoi personale utilizate în special pentru cumpărarea de autoturisme, reamenajări de locuinţe, achiziţionarea de mobilă, electronice, electrocasnice, etc., 6% credite Noua Casă accesate de românii cu venituri medii, care nu dispun de un avans mai mare de 5% pentru a-şi cumpăra prima lor locuinţă, 2% alte tipuri de credite accesate, în special, de către persoanele juridice care au folosit împrumuturile fie pentru dezvoltarea afacerii, plăţi curente sau achitarea datoriilor către Bugetul de Stat.

Media unui credit ipotecar a crescut cu 15%, anul acesta faţă de 2021, ajungând la o valoare medie de 75.000 de euro.

 „Piața de brokeraj de credite este în plină expansiune și, în viitorii ani, va crește și mai mult deoarece clienţii cunosc faptul că ofertele și condițiile de eligibilitate ale băncilor sunt diferite de la o instituție la alta și au conștientizat că ajutorul GRATUIT al unui broker de credite este extrem de important în alegerea creditului potrivit. În prezent, cea mai mare provocare a noastră este aceea de a ajuta un număr cât mai mare de români, cu credite raportate la ROBOR, să își refinanțeze aceste împrumuturi în credite cu dobânzi fixe, mai ieftine și mai avantajoase decât împrumuturile pe care le au acum”, declară Valentin Anghel, CEO & Founder AVBS Credit.

Conform datelor furnizate de AVBS Credit, românii creditaţi care apelează la un broker de credite locuiesc în oraşe precum București, Iași, Cluj, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Satu Mare, Ploiești, Pitești, dar și  în alte orașe. Majoritatea clienților creditați au vârste cuprinse între 24 – 40 de ani, însă AVBS intermediază credite și pentru persoane mai tinere de 24 de ani sau mai în vârstă de 40 de ani. 

Apetitul românilor pentru accesarea de credite ipotecare prin intermediul unui broker de credite, utilizate pentru achiziţiile de imobile mai spaţioase, este în plină creştere.

În perioada ianuarie – iulie 2022, brokerul de credite AVBS Credit a înregistrat o cifră de afaceri de 827.000 de euro şi a intermediat un volum de credite ipotecare cu 28% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Reţeaua AVBS Credit este formată din 50 de francize, în peste 20 de orașe din România, dintre care 7 au fost înfiinţate în prima jumătate a anului 2022.

AVBS Credit lucrează cu peste 35 de bănci și IFN-uri din România, iar serviciile sunt gratuite pentru clienții care optează pentru un credit. AVBS Credit este membră A.R.B.C. (Asociația Română a Brokerilor de Credite). Accesează franciza AVBS Credit de aici.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Pădurea de Miere Nestlé, extinsă printr-o campanie națională cu premii 

NESCAFÉ® anunță că „premiază în această toamnă consumatorii printr-o...

Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare!

În momentul în care merg la supermarket, mulți dintre...

ING – numărul clienților, creditarea și economisirea, în creștere pe semestrul întâi 2023

ING Bank România anunță că pe semestrul întâi din...