Banca Transilvania, asistată de Filip & Company în achiziția Idea :: Bank

Date:

Banca Transilvania a beneficiat de asistența juridică oferită de echipa Filip & Company în finalizarea tranzacției prin care cumpără de la grupul polonez Getin Holding grupul Idea Bank în România format din Idea :: Bank, Idea :: Leasing, Idea :: Broker de asigurări și Idea :: Investment.

Alina Stancu Bîrsan (foto), partener Filip & Company: „Suntem încântați că am putut să fim din nou alături de Banca Transilvania și să sprijinim în acest mod efortul celei mai mari și dinamice bănci din România de a continua să transforme piața serviciilor financiare. Îi suntem foarte recunoscători clientului nostru pentru încrederea acordată”. 

Filip & Company subliniază că „documentele cu privire la achiziție au fost semnate în iunie 2021, între timp fiind obținute aprobările autorităților de reglementare.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de către Alina Stancu Bîrsan (partener) și Cristina Filip (partener), iar în această etapă le-a inclus pe Rebecca Marina (senior associate) și Camelia Ianțuc (senior associate). Cătălin Suliman (partener) a coordonat echipa de dreptul concurenței implicată în dosar, formată din Dragoș Iordache (senior associate) și Lisaura Ungureanu (senior associate). Asistența cu privire la aspectele de drept polonez și englez a fost acordată de către Linklaters. 

Echipele de Finanțe, Bănci și Fuziuni și Achiziții ale Filip & Company au fost implicate în multe dintre cele mai mari și mai importante tranzacții din sectorul financiar din România”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...

EY România a asistat Hidroelectrica în achiziția unor linii de business ale UCM Reșita

EY România a asistat Hidroelectrica, cel mai mare producător...