Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat fondatorii grupului Get’s Bet în vânzarea unei participații de 67% către Emma Capital

Date:

 

Fondatorii Get’s Bet, unul dintre cei mai importanți operatori români din domeniul jocurilor de noroc și pariurilor sportive, au finalizat cu succes negocierile privind vânzarea unei participații majoritare către Emma Capital, un fond privat de investiții fondat în anul 2012 de omul de afaceri Jiří Šmejc. Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat fondatorii pe durata întregului proces.

Echipa de avocați a fost coordonată de către Radu Diaconu (Partener Coordonator) și Ștefan Mantea (Senior Managing Associate) și i-a inclus pe avocații Claudia Grosu, Otilia Oglage, Alexandra Neacșu, Alexandra Pătrăscioiu și Iulian Creangă. 

Echipa Băncilă, Diaconu și Asociații a asigurat asistență juridică pentru structurarea, negocierea și implementarea tranzacției, precum și cu privire la procedura pentru obținerea aprobării Consiliului Concurenței.

„Mulțumim echipei Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL pentru asistența juridică impecabilă furnizată pe tot parcursul desfășurării tranzacției. Au contribuit semnificativ la finalizarea tranzacției cu succes. Abordarea pragmatica și orientată către atingerea rezultatelor, de care au dat dovadă în permanență Radu Diaconu și Ștefan Mantea, este remarcabilă”, a declarat Cristian Roman, CEO Get`s Bet.

„Suntem onorați că am asistat fondatorii Get’s Bet și le mulțumim pentru încrederea acordată. Apreciem abordarea constructivă a părților și orientarea acestora către finalizarea cu succes a tranzacției. Nu în ultimul rând, mulțumesc pe această cale celorlalți consultanți implicați în tranzacție, Raluca Popa, Amelia Toader, Laurențiu Ispir și Lucian Streche”, a declarat Ștefan Mantea (foto), Senior Managing Associate, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.

În cadrul acestei tranzacții, fondatorii Get’s Bet au fost asistați de Băncilă Diaconu și Asociații SPRL (consultanță juridică), EY România (consultanță fiscală), Laurențiu Ispir și Lucian Streche (consultanță financiară și M&A), iar Emma Capital a fost asistată de Stoica și Asociații (consultanță juridică) și EY România (consultanță financiară și fiscală).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Despăgubire-record de peste 400.000 lei pentru daunele produse de furtună unei locuințe

Cea mai mare despăgubire plătită de o companie Membră...

Festival cu concerte inclusiv pe esplanada Ateneului Român

Un eveniment complex, care îmbină concerte în aer liber...

Vânzarea de cafea rece, în creștere pe piața din România 

Pe baza propriilor studii asupra pieței, compania Nestlé semnalează...

Necesitatea introducerii clauzei de arbitraj în contractele de achiziții publice

„Necesitatea clauzei de arbitraj în contractele de achiziții publice”...