Bilanţ de aplicaţie a finanţelor: 70 de noi IMM-uri listate la 1 an de la lansare şi 5.000 de euro upgrade la investiţia iniţială

Date:

Ioana Arsenie, strateg financiar anunţă listarea a 70 de IMM-uri româneşti în aplicaţia de analiză financiară Trusted App, la 1 an de la lansare şi o nouă rundă de investiţie în valoare de 5.000 de euro pentru a adăuga noi opţiuni.

Trusted App a fost lansată în iulie anul trecut prin intermediul companiei Trusted Advisor Strategy & Finance, cu o investiţie iniţială de 10.000 de euro cu scopul de a evalua progresul financiar al IMM-urilor de la o perioadă la alta.

„Trusted App este o aplicaţie care vine cu un diferenţiator puternic în piaţa de profil, pe de o parte, ea este accesată gratuit de către antreprenorii care optează pentru externalizarea serviciului de contabilitate şi propune o analiză complexă a bugetului şi a proiecţiilor de business, fapt ce îi oferă anteprenorului un instrument de monitorizare a progresului faţă de obiectivele asumate”, declară Ioana Arsenie, Fondator TRUSTED Advisor Strategy & Finance și strateg financiar.

Trusted App se adresează IMM-urilor care doresc să aducă plus de analiză în deciziile strategice, acelor afaceri aflate în proces de creştere accelerată sau cu presiune mare pe bugete şi cash-flow. Se știe că deciziile antreprenorilor sunt de multe ori luate la nivel emoțional și dorim să însoțim intuiția antreprenorului cu instrumente de business solide și accesibile din punct de vedere financiar.


După anul pandemic, constatăm că antreprenorii își doresc o raportare financiară cu o mai mare transparență în zona de management al banilor.  Aplicația oferă un produs tehnologic pentru antreprenorii care sunt în curs de dezvoltare și vizează diversificarea unităților de business, extinderea către noi piețe și atingerea primului milion de euro din companie. Începând cu 1 iulie, aplicația oferă suport pentru definirea şi pilotarea bugetului de venituri şi cheltuieli, fiind prima aplicaţie accesibilă, customizată, care oferă această funcționalitate.

Într-un 1 an, aplicaţia de digitalizare a finanţelor antreprenorilor a crescut cu 50% portofoliul de clienţi al Trusted Advisor Strategy & Finance, cu servicii integrate de contabilitate si management financiar, prin digitalizare. Pentru divizia de contabilitate și raportare financiară- Contabilitatea Lucrează pentru Antreprenori, Trusted App simplifică procesul de raportare către clienți și ușurează comunicarea cu aceștia. Printre domeniile cheie ale IMM-urilor care o folosesc se regăsesc companii din HoReCa, medical, servicii, producţie, comerţ online, etc.

Planuri de viitor

Trusted App îşi propune să ofere servicii de analiză financiară şi firmelor de contabilitate, pentru o taxă lunară începând cu 5 euro/IMM şi vrea să atragă în 2 ani aproximativ 20 de firme de contabilitate pentru listarea clienţilor acestora în aplicaţia financiară.  

Contabilul clasic se reformează. Antreprenorii au nevoie de un partener de business la nivel superior cu care să poată să se sfătuiască și să revizuiască bugete, prețuri, cash-flow. Trusted App va deservi și altor firme de contabilitate, în care își vor gestiona autonom raportarea financiară pentru portofoliul de clienți.

Ioana Arsenie este consultant de business și strateg financiar, fondatorul Trusted Advisor Strategy & Finance (www.trustedadvisor.ro). Având o expertiză de peste 20 de ani, în finanțe și în roluri strategice în România și la nivel internațional, Ioana acționează în parteneriat cu antreprenorii, cu obiective concrete de creșterea performanței economice a afacerilor și a averii nete a antreprenorilor, realizate cu ajutorul instrumentelor dezvoltate special pentru IMM-uri: Tabloul de Bord, Simulatorul de Business, Trusted App.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate