Bursa locurilor de muncă pentru persoane private de liberate

Date:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov în parteneriat cu  Penitenciarul București-Jilava, organizează luni, 19 decembrie 2022, începând cu ora 09.00, Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate, în incinta Penitenciarului București-Jilava din comuna Jilava, str. Sabarului nr. 1, județul Ilfov.

AJOFM Ilfov anunță că obiectivul principal îl constituie promovarea în rândul antreprenorilor a angajării persoanelor care urmează a fi puse în libertate, contribuind astfel la diminuarea marginalizării sociale a acestora: „Potrivit datelor transmise de reprezentanții penitenciarului la această activitate urmează să participe un număr de 30 de deținuți custodiați în Penitenciarul București-Jilava care se află în ultima perioadă de excutare a pedepsei și care posedă un spectru variat în ceea ce privește nivelul de studii absolvite (studii medii, studii superioare, precum și studii de nivel inferior). Obținerea unui loc de muncă după liberare reprezintă un pas extrem de important în procesul de reintegrare socială.”

AJOFM Ilfov subliniază că „agenții economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru persoanele private de libertate vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea reprezentanților agenților economici este gratuită.

Confirmarea participării și ofertele de locuri de muncă vacante (Anexa 1A) se vor depune zilnic la sediul AJOFM Ilfov, pe e-mail la adresa [email protected].

Informații suplimentare privind modul de organizare și desfășurare a acestei noi  burse a locurilor de muncă pot fi obținute de la sediul AJOFM Ilfov din strada Ruginoasa, nr.4, sector 4, București, tel. 021.332.37.08/105”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Hotărârea Consiliului de Administrație al BNR pe probleme de politică monetară din 13 mai 2024

Consiliul de administrație al Băncii Naționale a României, întrunit...

Seniorii Războiului de business

Tot mai interesant. FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează. Conducători de vârf din...

Deficitul bugetar și investițiile publice: o lămurire necesară

| de Daniel Dăianu, președintele Consiliului Fiscal