Business pentru comportament responsabil față de mediu

Date:

eMAG a beneficiat de asistența casei de avocatură Filip & Company în achiziționarea unei participații minoritare și a unei investiții suplimentară de 1,5 milioane euro în societatea care operează Flip.ro, marketplace dedicat telefoanelor recondiționate, un business care susține un comportament responsabil și cu impact minim asupra mediului înconjurator.

Alexandru Bîrsan(foto), partener, coordonatorul departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital: „România este printre țările UE cu cea mai mare creștere anuală a comerțului online, fapt care arată potențialul semnificativ de dezvoltare și în viitor într-o piață care nu a atins încă nivelul de maturitate. eMAG continuă să se dezvolte și să găsească mereu noi direcții de creștere și consolidare. Flip este unul dintre cele mai promițătoare start-up-uri din piața românească, cu o echipă de fondatori entuziasmantă și care este într-o poziție excelentă să treacă la următorul nivel ca urmare a acestei investiții. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm în echipă cu eMAG, întotdeauna este o experiență excelentă”. 

Bogdan Axinia, Managing Director eMAG Ventures: „Fiecare proiect presupune o colaborare în echipă pentru găsirea soluțiilor care să faciliteze încheierea unei tranzacții. Atitudinea constructivă orientată către rezultate și profesionalismul întregii echipe au fost ingrediente esențiale și le mulțumesc colegilor din Filip & Company pentru că ne-au fost alături”. 

Echipa Filip & Company implicată în acest proiect a fost coordonată de Alexandru Bîrsan și i-a inclus pe Andreea Bănică (associate) și Cătălin Suliman (partener).

Filip & Company subliniază că avocații săi „au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile cheie de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual”.

Filip & Company este caracterizată ca „una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...