Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) alege un nou vicepreședinte

Date:

Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) are plăcerea de a anunța alegerea în funcția de nou vicepreședinte a domnului Radu Magdin. În calitate de consultant global, cu o vastă experiență în afaceri internaționale și business development, Radu Magdin aduce o expertiză solidă și valoroasă echipei de conducere.

În urma Adunării Generale Anuale ce a avut loc la inceputul lui mai, RoCham și-a ales atât președintele, cât și vicepreședintele, în deplină conformitate cu procedurile și legile din Singapore. Printre principalele domenii de interes ale RoCham se numără agricultura și tehnologia, cu un accent deosebit pe proiectele de investiții AgriTech. Pe măsură ce România și comunitatea sa de afaceri se internaționalizează, aceste sectoare dețin un potențial tot mai semnificativ de creștere și colaborare între România și Singapore

„Sunt onorat să îndeplinesc funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț Române din Singapore. Aștept cu nerăbdare să lucrez îndeaproape cu membrii, partenerii și părțile interesate, atât pentru a consolida legăturile dintre România și Singapore, cât și pentru a duce mai departe toate acele inițiative care promovează cu adevărat prosperitatea reciprocă și dezvoltarea durabilă. Singapore, adesea considerat o poartă de acces către ASEAN și Asia, joacă un rol crucial în facilitarea comerțului și a investițiilor în regiune. Pe zi ce trece, asistăm la dinamica economiei globale, cifrele arătând fără îndoială că ASEAN devine un centru proeminent de creștere, urmând să devină a patra cea mai mare economie a lumii până în 2030”, susține Radu Magdin.

Numirea lui Radu Magdin în funcția de vicepreședinte* vine într-un moment crucial pentru România, care își extinde prezența la nivel global și încearcă să își consolideze relațiile bilaterale cu parteneri cheie precum Singapore. Totodată, această numire subliniază angajamentul RoCham de a promova cooperarea economică și oportunitățile de investiții între cele două state.

Sunt bucuros să îi urez bun venit în echipa noastră lui Radu Magdin, în calitate de nou vicepreședinte. Cu expertiza și dedicarea sa, sunt convins că RoCham va continua să prospere. Relația bilaterală dintre România și Singapore este de o importanță deosebită, iar echipa noastră își asumă angajamentul de a promova colaborarea și prosperitatea reciprocă”, declară Sam Ong, Președintele RoCham.

Camera de Comerț Română din Singapore rămâne fermă în misiunea sa de a facilita comerțul, investițiile și colaborarea dintre România și Singapore. Odată cu alăturarea lui Radu Magdin conducerii, RoCham este bine poziționată pentru a-și îndeplini mai departe obiectivele și a contribui la succesul relațiilor bilaterale dintre cele două state.

Pentru mai multe informații despre Camera de Comerț Română din Singapore (RoCham) și activitățile sale, vă rugăm să vizitați www.rocham.org.sg sau să ne contactați la [email protected].

*conform regulilor din Singapore, Presedintele de Camera de comert este cetatean singaporez.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...