Caravana specialiștilor în tehnologie din România, Bulgaria, Republica Moldova

Date:

A pornit caravana care-și propune să treacă prin 11 orașe din România, Bulgaria și Republica Moldova, facilitând întâlnirea comunităților IT cu specialiști ai companiei Endava în cadrul ediției Connect It din această toamnă.

Endava subliniază că „își propune să faciliteze conexiunea dintre comunitățile de tehnologie din Europa Centrală, una dintre zonele importante în care compania operează, și să creeze platforme de interacțiune și schimb de experiență pentru profesioniștii din domeniul IT.
În cadrul evenimentelor Connect IT, specialiștii companiei vor adresa subiecte referitoare la dezvoltarea software, testarea și managementul aplicațiilor. Caravana va ajunge inclusiv în noile orașe în care Endava a deschis birouri anul acesta. 

Primul eveniment din România va avea loc pe data de 27 octombrie, la Hotel Plaza din Târgul Mureș. Pasionații de tehnologie sunt așteptați să se alăture pentru a descoperi viitorul dezvoltării software. Tema evenimentului este Creativity Boosters In AI & The Software Development și îi aduce în fața publicului pe Radu Orghidan, Principal Data Scientist & Marinel Marian, Senior Development Consultant care vor împărtăși audienței câteva gânduri despre creativitatea specialistului în IT și Attila Szasz, Senior Architect care va vorbi despre viitorul industriei IT și tendințele  la care ne putem aștepta în următorii 10 ani”. 

Participarea la eveniment este gratuită, cu înregistrare pe platforma dedicată.

Monica Daliu, Regional Head of People: „Ne bucurăm când vedem că de la ediție la ediție caravana Connect IT are din ce în ce mai mulți participanți și că interesul față de subiectele abordate crește. Cred că, pornind de la pasiunea pentru tehnologie, participanții își pot construi cariere solide și pot performa într-un mediu competitiv, în plină dezvoltare. Am pus mereu pe primul loc oamenii cu care lucrăm și ne-am îndreptat atenția spre descoperirea de noi talente din comunitățile locale. Această direcție se reflectă și în seria de evenimente Connect IT. Ne dorim să punem la dispoziția celor interesați resurse valoroase, împărtășite de experți din domeniu și să facilităm schimbul de experiențe.”

Programul evenimentelor este:

  • 20 octombrie – Bălți
  • 27 octombrie – Târgu Mureș 
  • 3 noiembrie – Galați
  • 3 noiembrie – Plovdiv
  • 4 noiembrie – Chișinău
  • 10 noiembrie – Timișoara
  • 10 noiembrie – Iași  
  • 17 noiembrie – Pitești
  • 17 noiembrie – Ruse
  • 24 noiembrie – Varna 
  • 24 noiembrie – Sibiu 

Connect IT este concept powered by Endava, care „organizează o serie de evenimente dedicate comunității de IT cu scopul de a crea o rețea puternică de profesioniști IT din diverse domenii. Mai mult, prin intermediul Connect IT, Endava își propune să ofere și o platformă care să faciliteze schimbul de experiențe și bune practici în domeniu”. 
Endava este recunoscută prin aceea că „reimaginează relația dintre oameni și tehnologie. Prin valorificarea tehnologiilor de ultimă generație, echipele agile și multidisciplinare oferă o combinație de strategii de produs și tehnologie, experiențe inteligente și inginerie de clasă mondială pentru a ajuta clienții să devină companii digitale, bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizand ideile și furnizând soluții robuste.

Endava deservește clienții în industriile de plăți, servicii financiare, TMT (tehnologie, media și telecom), bunuri de consum, retail, logistică și asistență medicală. Endava avea la 30 iunie 2022, 11.853 angajați în locații care deserversc clienții în Asia-Pacific, Orientul Mijlociu, America de Nord și Europa de Vest și centre de livrare în Argentina, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Columbia, Croația, Malaezia, Mexic, Moldova, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Uruguay”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...

B.D.G. Import își extinde portofoliul prin parteneriatul cu William Grant & Sons

B.D.G. Import, singura companie cu acționariat 100% românesc din...