Catinvest investește 6 milioane de euro într-o nouă extindere a Electroputere Mall care vizează restaurante în aer liber și 5.500 de metri pătrați suplimentari de retail

Date:

Catinvest a obținut autorizația de construcție necesară pentru a începe lucrările la o nouă extindere a Electroputere Mall. Începând din luna iulie, cu o investiție totală estimată la 6 milioane de euro, Catinvest va dezvolta o extindere a spațiului alocat restaurantelor în Electroputere Mall, adăugând 5 restaurante noi, dintre care 3 vor avea terase private în aer liber, o nouă terasă comună în aer liber care poate fi împărțită de clienții restaurantelor și o extindere suplimentară de 5.500 de metri pătrați a spațiului comercial.

„Zona de servire a mâncării a devenit un factor important de atractivitate pentru mall-uri. Cu această nouă investiție, Electroputere Mall va include o ofertă importantă de 25 de restaurante, dintre care 4 cu terase private și 21 având o terasă exterioară de 1.000 de metri pătrați cu vedere către spații verzi și o frumoasă biserică”, spune Jibril Semour, Manager General al Catinvest Eastern Europe.

De asemenea, extinderea de 5.500 de metri pătrați a suprafeței închiriabile, și ea inclusă în proiect, va permite noilor mărci de top să se alăture celor 187 de mărci deja prezente în Electroputere Parc.

Această nouă extindere nu este singurul proiect de dezvoltare pentru Electroputere Parc din această vară, întrucât o altă clădire de birouri și retail este aproape de finalizare. Cu această investiție de 39 de milioane de euro, Catinvest adaugă 9.000 de metri pătrați GLA de spații de retail și divertisment și 16.000 de metri pătrați GLA de birouri din clasa A.

„A doua etapă a proiectului de extindere a clădirii noastre cu utilizare mixtă de 25.000 de metri pătrați va fi finalizată în câteva săptămâni. Zona de retail a acestui proiect este deja închiriată în proporție de 92%. Prin urmare, este momentul perfect pentru a începe procesul de construcție a acestui nou proiect de extindere și este cu adevărat interesant să vezi spațiile comerciale și de birouri ale Electroputere Parc crescând în fiecare an”, spune Bertrand Catteau, Președintele Catinvest Group.

În total, Catinvest a asigurat finanțare în valoare de 58,5 milioane de euro pentru perioada 2021-2022, destinată extinderilor ulterioare ale Electroputere Parc și construirea de noi magazine, birouri și spații de co-working, precum și aparthoteluri, pe o suprafață totală de 46.000 de metri pătrați.

În aprilie, Catinvest a anunțat consolidarea centrului său comercial regional Electroputere Parc ca hub pentru echipamente sportive și a adus marca Hervis pentru prima dată la Craiova, ca parte din extinderea de 39 de milioane de euro finalizată anul acesta. Electroputere Parc este centrul comercial de referință din regiunea de sud-vest a României, cu peste 187 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare, divertisment, toate într-un singur loc, pe o suprafață totală de 92.000 de metri pătrați.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Indicele de brevete 2023: Inventatorii români contribuie la invențiile din domeniul IT din Europa

Oficiul European de Brevete a primit în total 199.275...

Grandma’s Delights: o poveste gustoasă a autenticității și sustenabilității (video)

În 2018, Theodora și Teodor Niculescu au pus bazele...

Colliers: Turismul local a avut un an foarte bun în 2023

Reziliența pieței hoteliere românești din ultimii ani atrage un...