Pe bază de parteneriat, 1.010 unități CEC Bank și peste 5.500 de stații de plată SelfPay permit de acum plata pașapoartelor, permiselor de ședere temporară și a documentelor de călătorie de către cetățenii străini. Inițiatorii dau asigurări că noua facilitate „permite efectuarea de plăți în deplină siguranță pentru cetățeni, permițându-le să evite aglomerația și contactul cu alte persoane. Tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să achite taxe și tarife  este să meargă la cea mai apropiată Stație de Plata SelfPay, să-și introducă datele necesare, plata fiind imediat înregistrată”. Stațiile de Plată SelfPay se află fi în rețelele de retail Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării, magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

Adrian Badea, CEO al SelfPay, subliniază: „Participăm ȋn continuare la procesele de digitalizare ale organizațiilor precum și ale autorităților publice centrale sau locale, diversificând în același timp și portofoliul de servicii la care clienţii noștri au acces. În special în această perioada dificilă, rețeaua noastră, cu cele peste 5.500 de Stații de Plată, reprezintă o modalitate de plată rapidă, sigură și la îndemâna oricui, care permite utilizatorilor să rămână în siguranță, limitând interacțiunea cu alte persoane în procesul de efectuare a plăților”.

SelfPay deține cea mai mare rețea de stații de plată de tip self-service din România: mai mult de 5.500, cu peste 170 de servicii disponibile.

CEC Bank este recomandată ca „instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020. CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, care oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC)”.

DISTRIBUIȚI