Cercetări de ultimă oră pentru sustenabilitate în construcții

Date:

Cercetarea la nivel de excelență în domeniul construcțiilor reprezintă esența evenimentului de profil ce reunește a XXII-a ediţie a conferinţei de cercetare în construcţii, economia construcţiilor, arhitectură, urbanism şi dezvoltare teritorială cu tema „Excelența în cercetările aplicative privind sustenabilitatea în construcții”, organizat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC în perioada 27-28 octombrie 2022, precum și conferinţa aniversară la 60 de ani de existență a Sucursalei Cluj-Napoca a INCD URBAN-INCERC, în organizarea acesteia.

Vor fi prezentate cele mai noi cercetări din domeniul construcţiilor, economiei construcţiilor, arhitecturii, urbanismului şi dezvoltării teritoriale, prin reliefarea celor din cadrul Sucursalei INCD URBAN-INCERC Cluj-Napoca. Sunt programate o conferinţă ştiinţifică de comunicări realizate de cercetători ai INCD URBAN-INCERC, o sesiune de postere şi ateliere de prezentare şi dezbatere a rezultatelor unor proiecte de cercetare ale INCD URBAN-INCERC, precum și o conferinţă festivă dedicată celebrării a 60 de ani ai Sucursalei INCD URBAN-INCERC Cluj-Napoca, întregite cu o vizită tehnică.

Partener principal academic este Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, partener academic este Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, parteneri sunt Con-A Sibiu şi ASA ConsolisTurda.

Înregistrările pentru prezentările de comunicări trebuie să se facă până la data de 14 octombrie 2022. Organizatorii subliniază că „programul, ce va fi comunicat până pe 21 octombrie 2022, se întocmeşte exclusiv pe baza înscrierilor”.

Apelul de participare:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...