Cererea pentru vacanţe şi servicii de călătorie, ȋn creştere față de ultimele luni din 2020

Date:

În contextul derulării târgurilor de turism ȋn mediul online (Târgul de turism al României se desfășoară în această perioadă), interesul pentru vacanţe se arată a fi ȋn creştere la ȋnceputul anului 2021, rezervările vacanţelor fiind făcute ȋncă din primele săptămâni ale noului an.

Cristian Pandel, proprietarul celui mai mare turoperator român de pe piața autohtonă, Christian Tour, face următoarea observație: „Marea surpriză a acestui ȋnceput de an pentru noi, cei care activăm ȋn domeniul turismului, este faptul că cererea pentru vacanţe şi servicii de călătorie este ȋntr-o creştere semnificativă comparativ cu ultimele luni ale lui 2020. Suntem bucuroşti că după atâtea luni grele ȋn care turismul a fost la pământ, ȋn ianuarie-februarie putem să constatăm un apetit sporit al clienţilor noştri pentru achiziţia de vacanţe. Este evident că oamenii au nevoie de relaxare şi de evadare din cotidian, de altfel, cu toţii avem dreptul la vacanţă. Această etapă grea, deşi nu s-a ȋncheiat, există semne pozitive că ȋn curand va trece, iar turismul va fi unul dintre cei mai mari câștigători pe termen lung. Surpriza momentului pentru turism o reprezintă apetitul tot mai mare al turiştilor de a călătorii ȋn destinaţii inedite, exotice, cu incidenţă mică a cazurilor Covid-19”. Semnalând că amatorii de vacanţe au acum acces, ȋn premieră pentru piaţa românească, la zboruri charter directe, către Zanzibar, Maldive, Mexic, Republica Dominicană sau Dubai, alături de deja celebrele destinaţii din Egipt – Hurghada şi Sharm el Sheik, Cristian Pandel oferă detalii: „Un astfel de pachet de vacanţă exotică ȋn Zanzibar, de pildă, porneşte de la 1239 euro, pentru 7 nopti cu toate serviciile incluse, ȋn timp ce pachetele de vacanţă pentru Egipt au tarife foarte competitive, ce pornesc de la doar 353 euro/persoană pentru o săptămână, all inclusive”.

Oferte speciale pentru achiziţia de vacanţe ȋn regim Early Booking la actualul târg, cu reduceri de până la 55%, sunt și pentru destinaţiile deja celebre ȋn rândul românilor: Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria, România, pentru sezonul estival.

Christian Tour este caracterizat drept „cel mai mare turoperator român de pe piața autohtonă. Înființată în 1997, compania este deținută de Cristian Pandel și este prezentă atât în țară, prin agenţii proprii și francize, cât și în străinătate, în Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și SUA prin grupul de firme al cărei fondator este – Memento Group”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...