Compania Animawings lansează zboruri regulate București-Paris

Date:

Compania aeriană românească de leisure Animawings lansează zboruri regulate între București (Aeroportul Internațional Henri Coandă) și Paris (Aeroportul Internațional Charles de Gaulle), începând cu 2 iulie 2021. Cursele sunt în fiecare luni și vineri, la prețuri începând de la 32,30 € (preț pe segment, taxe obligatorii incluse). Oferta cuprinde trei tipuri de pachete de servicii diferite. Biletele sunt disponibile pe www.animawings.com, ȋn agențiile de turism din ţară și prin canalele de distribuție ale Aegean Airlines – acționar ȋn cadrul Animawings.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Animawings: „Animawings se pregătește de o vară plină. La începutul lunii iulie vom începe operarea zborurilor regulate către Billund, Catania, Napoli, Helsinki, Valencia și Paris, dar și celor către Larnaka și Atena, ȋn cooperare cu Aegean Airlines. De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinații ca Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanti touroperatori din România. Animawings oferă românilor o nouă modalitate de călătorie, cu avioanele sale Airbus 320, echipajul prietenos și biletele adaptate nevoilor tuturor. Ne bucurăm că, odată cu introducerea certificatului digital UE privind Covid-19, vom putea călători mai ușor, vom putea merge în vacanța mult dorită, ne vom putea vizita rudele și prietenii care nu sunt în țară sau vom reîncepe deplasările în interes de afaceri”.

Compania Animawings, înființată în 2019, reamintește că „operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa. Compania și-a luat angajamentul să ofere clienților săi experiența zborului cu avionul la un cu totul alt nivel, iar parte din acest angajament sunt aeronavele cu care sunt operate zborurile. Acesta este motivul pentru care Animawings a ales modelul Airbus 320-200, cel mai de succes avion cu fuselaj îngust și două motoare construit vreodată”.

Acționarii Animawings sunt Memento Group, cel mai mare grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...