Compania .msg Romania preia echipa Evolving Systems

Date:

Compania de soluții software .msg Romania, parte a concernului german .msg Group, anunță că a definitivat procesul de preluare a echipei Evolving Systems Romania: „Un număr de 35 angajați, în cea mai mare parte software engineers și manageri cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, a acceptat oferta de a se alătura echipei .msg Romania și de a continua, alături de aceasta, proiecte majore pentru companii din sectoarele bancar, auto, asigurări și telecomunicații.”

Horea Rațiu

Horea Rațiu, membru în board-ul .msg România: „Strategia bazată pe enterprise software și valorile care ne ghidează au fost principalele argumente ce au convins echipa Evolving să ni se alăture. Specialiștii au regăsit în .msg Romania același tip de experiențe și o cultură cu care erau deja familiarizați. Sunt convins că vom avea foarte multe de învățat unii de la alții, ceea ce va sprijini dezvoltarea ambițioasă pe care ne-am planificat-o pe piața locală.”


Octavian Ratiș, fost manager în Evolving, actualmente Lead IT Consultant în .msg România: „Am funcționat mereu ca o familie și ducem acest spirit mai departe, într-o nouă casă. Ne dorim ca expertiza solidă și foarte diversă pe care o avem să contribuie la confirmarea .msg România ca una dintre cele mai importante companii IT din țară.”  

.msg România subliniază că preluarea echipei constituie o premieră pentru Cluj, una dintre cele mai dinamice piețe IT din România și se realizează „după un lung proces de analiză și foarte multe întâlniri între părțile implicate, ce au avut în prim plan dorința de a oferi oportunități maxime de creștere profesională pentru noii angajați .msg Romania.

Începând cu 1 martie, noii membri ai echipei și-au început procesul de integrare în activitatea .msg Romania. Cei 35 developers, project managers, technical support engineers și technical writers, seniori cu experiență în mediul Microsoft, .Net, Java sau Delivery Management, au primit roluri în principalele departamente, care derulează proiecte pentru clienți precum Allianz, Audi, BMW, Daimler sau Volkswagen Group.  

Specializată în dezvoltarea de produse digitale, sisteme de automatizare a proceselor și consultanță tehnică, .msg România este prezentă pe piața națională din 2008, având, în prezent, birouri în Cluj – Napoca, Timișoara și Târgu Mureș. Strategia companiei pentru următorii ani este de a-și dezvolta competențele în zona de cloud și a extinde portofoliul de clienți din piața locală”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ANALIZĂ XTB: Ferrari a publicat rezultatele vânzărilor. Lewis Hamilton, așteptat să conducă brandul spre victorie și pe burse

Ferrari tocmai și-a publicat rezultatele financiare pentru primul trimestru...

Clienții ING au economisit cu 43% mai mult în 2023 față de 2022

ING lansează Statistici, un instrument din Home’Bank, relevant pentru...

Investițiile străine directe în Europa scad pentru prima dată de la pandemie 

Investițiile străine directe (ISD) europene se confruntă cu primul...