Compania SoftServe, numită Challenger în Raportul Gartner Magic Quadrant 2023

Date:

Compania SoftServe, furnizor de servicii de consultanță IT și de servicii digitale, anunță că a fost numită Challenger de către Gartner® în raportul Magic Quadrant™ 2023 „pentru serviciile de dezvoltare software personalizate, la nivel global. SoftServe a fost recunoscută pentru abilitatea sa de execuție și viziunea holistică”.

Alex Chubay, CTO al SoftServe: „SoftServe este recunoscută în piață ca partener preferat al unora dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie și companii din lume. Abordarea noastră implică o perspectivă holistică care cuprinde componenta de business, experiența utilizatorului, ingineria cloud și de date, alături de tehnologii de ultimă generație – cum ar fi Generative AI – care permit clienților noștri să creeze produse digitale premiate și să-și transforme afacerile.”

SoftServe subliniază că „rapoartele Magic Quadrant sunt rezultatul unor cercetări riguroase, bazate pe fapte, în piețe specifice, oferind o imagine de ansamblu asupra pozițiilor relative ale furnizorilor pe piețele în care creșterea este ridicată, iar diferențierea furnizorilor este distinctă.

De mai bine de 30 de ani, clienții SoftServe se bazează pe expertiza avansată a unei echipe globale de experți în tehnologie de a oferi suport de neegalat și inovație în domeniul dezvoltării software”.

Alex Chubay: „Credem că recunoașterea SoftServe ca Magic Quadrant Challenger are la bază profunzimea și amploarea capacităților noastre tehnice, zeci de ani de experiență și talentul excepțional în inginerie, care oferă valoare de clasă mondială clienților noștri, în fiecare zi.”

Evaluarea Magic Quadrant se bazează „pe criterii privind capacitatea de execuție a furnizorului și viziunea completă a acestuia. Citiți raportul pentru a afla de ce a fost SofServe recunoscută, dar și pentru a descoperi informațiile pe care Gartner le oferă despre piața serviciilor de dezvoltare software personalizate”.

Pentru a afla mai multe despre recunoașterea SoftServe, puteți vizualiza o copie gratuită a raportului Magic Quadrant aici.

Gartner precizează că „nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu prezentat în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze doar furnizorii cu cele mai înalte evaluări sau alte denumiri. Publicațiile de cercetare Gartner constau în opiniile organizației de cercetare Gartner și nu trebuie interpretate ca fiind situații de fapt. Gartner își declină toate garanțiile, exprese sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanții de vandabilitate sau de adecvare la un anumit scop.

Gartner este o marcă comercială înregistrată și o marcă de servicii a Gartner, Inc. și/sau ale afiliaților săi din SUA și de la nivel internațional, iar Magic Quadrant este o marcă comercială înregistrată a Gartner, Inc. și/sau a afiliaților săi și sunt utilizate în acest document cu permisiunea acestora. Toate drepturile rezervate”.

SoftServe este „o companie globală de IT, care oferă servicii de dezvoltare software și consultanță. Circa 12.000 de angajați lucrează în peste 50 de birouri aflate în întreaga lume. Compania lucrează la peste 900 de proiecte active pentru clienți din America de Nord, UE și Asia. Printre clienții SoftServe se numără IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera, Henry Schein, Spillman Technologies și alții. SoftServe este partener Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Microsoft Azure, NVIDIA și al altor companii de tehnologie bine cunoscute”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...