Agroland MEGA este un concept unic în România, concretizat prin „magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, având o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale”. La noi, reprezintă investiția Grupului Agroland (simbol bursier AG). Cea mai nouă realizare de acest fel este Agroland Sibiu, primul magazin MEGA din oraș, investiție de 200.000 de euro, situat în nordul orașului, în incinta noului parc comercial Prima Shopping Center.

În contextul inaugural, Horia Cardoș, fondator și director general al Agroland, a subliniat: „Suntem încântați că am deschis al zecelea magazin Agroland MEGA, din 2021, și că această inaugurare a avut loc în Sibiu, un oraș cu un potențial ridicat pentru business-ul nostru. Ne doream de mai mult timp să ajungem aici, dar acum ni s-a oferit oportunitatea, prin colaborarea cu dezvoltatorul Oasis Retail Development. Am convingerea că sibienii vor adopta foarte rapid conceptul Pet & Garden, pe care ne concentrăm acum, la fel cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte magazine MEGA pe care le-am deschis anul acesta. Acest concept este cel mai dinamic în Europa de Vest, la nivelul retailului specializat, iar obiectivul nostru este ca, până la finele lui 2022, să atingem numărul de 30 de magazine MEGA deschise, iar astfel să devenim cel mai important jucător din regiune”.

Magazinul de la Sibiu este al zecelea magazin MEGA inaugurat de Agroland în 2021. Proiecția este ca până la sfârșitului acestui an, să mai fie deschise două unități MEGA, la Bârlad (Vaslui) și Balș. Grupul Agroland accentuează că noua identitate vizuală prezentată acum la Sibiu va fi prezentă curând în toate magazinele MEGA din țară.

Foto: Agroland

DISTRIBUIȚI