Credex IFN și Mobexpert devin parteneri comerciali în vânzarea de mobilier prin servicii de credit

Date:

Credex IFN, companie financiara nebancara ce ofera credite de bunuri de consum si de nevoi personale, incheie un nou parteneriat cu Mobexpert, liderul pietei de mobilier si decoratiuni din Romania.  Solutiile de finantare, oferite de Credex IFN, vin in sprijinul clientilor companiei de mobilier in vederea imbunatatirii optiunilor de plata pentru achizitionarea de produse direct din reteaua de magazine Mobexpert din toata tara. 

Astfel, clientii Mobexpert au posibilitatea sa isi aleaga produsele dorite direct din magazinul fizic  Mobexpert,  din orasul lor, si au la dispozitie optiunea simpla si rapida de plata prin serviciul de creditare Credex cu 24 rate fara dobanda. In plus, in perioada 25 octombrie – 30 noiembrie 2021, clientii vor beneficia de o oferta speciala pentru achizitii de peste 15.000 lei pe care le vor putea achita in 36 de rate cu dobanda 0%. 

Mobexpert este unul dintre cele mai apreciate branduri pe piata romaneasca de mobilier si ne bucuram sa incheiem cu ei acest parteneriat. Interesul romanilor pentru mobilier si imbunatatirea locuintei a crescut in ultimul an, odata cu petrecerea unui timp mai mare in spatiul de locuit. Implicit, vanzarile in aceasta categorie prin programul de creditare vor continua sa inregistreze cresteri. 

Traian Baicu – Director General Credex IFN

In plus, atragerea de noi parteneri comerciali face parte din strategia noastra de dezvoltare si de diversificare a produselor de care se pot bucura clientii nostri, in functie de nevoile existente ” declara Traian Baicu, Director General Credex IFN



Adelina Badea, CEO Mobexpert

„Suntem bucurosi sa oferim clientilor nostri mai multe optiuni pentru a-si transforma casele in acasa. Ne bucuram sa fim printre primii parteneri ai Credex. Aceasta metoda de plata este disponibila in magazinele Mobexpert la achizitia de mobilier si decoratiuni. De asemenea, se poate achita in 24 de rate fara dobanda in spate, ceea ce inseamna ca la achizitii de peste 10.000 lei, dobanda este 0. Speram sa oferim astfel clientilor nostri servicii complete, de cea mai buna calitate”, declara Adelina Badea, Director Executiv Mobexpert. 

In acest fel, Credex IFN isi intareste zona partenerilor comerciali si isi extinde serviciile de achizitie bunuri de consum, prin credit, intr-o zona de interes pentru romani, aceea a mobilierului pentru casa. Activitatea principala de creditare de bunuri de consum a companiei se realiza, pana in prezent, prin intermediul principalilor parteneri: Altex si Media Galaxy. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...

EY România a asistat Hidroelectrica în achiziția unor linii de business ale UCM Reșita

EY România a asistat Hidroelectrica, cel mai mare producător...