Curs online de amenajare a locuinței

Date:

Gianina Matei

A fost lansat singurul (până acum) curs online „care te învață cum să-ți amenajezi/decorezi locuința”. Se intitulează „De la zero” și este pus în opera de Balnak Design, business fondat de Gianina Matei: „După un drum care m-a dus de la economie la management, vânzări și modă, am decis să o iau de la zero. Astfel, la început de pandemie am creat Balnak Design, care s-a născut din propria nevoia de a crea acasă un spațiu de care să fim mândri și în care să ne simțim confortabil. Mici schimbări de culori, iluminat sau chiar aranjarea mobilierului pot face diferența și Balnak Design pune bazele pentru ca fiecare să-și poată transforma casa într-un colț de Rai.”

Adresându-se potențialilor beneficiari, fondatoarea cursului lansează câteva provocări – „De câte ori nu te-ai întrebat ce culori să combini la tine acasă pentru a evita un kitsch? Sau ce trucuri să folosești pentru locuința ta de 30 mp să pară de 50 mp? Sau poate chiar la ce distanță să montezi un televizor sau diverse tablouri?” – și subliniază că noul curs oferă răspunsuri la toate întrebări tale în materie de amenajare și decorare a casei, precum iluminat, culori, organizarea spațiului, distanțele recomandate, amenajarea băii, ergonomia bucătăriei, alegerea electrocasnicelor: „Economisește timp și bani, făcând totul singur, în loc să cauți pe internet informațiile pe care Balnak Design deja le-a pregătit pentru tine. În plus, la achiziționarea cursului ai parte de reduceri substanțiale la furnizori de top din domeniu.

Dacă ai fost încântat de curs și vrei să afle și alții, obține și un venit pasiv. Cursul îți oferă posibilitatea și de a câștiga bani din fiecare recomandare a cursului la alte persoane. Pentru fiecare vânzare generată prin link-ul tău de afiliat, tu o să primești 15% din valoarea cursului. 100 vânzări înseamnă 2.775€. Beneficiază și tu de cel mai accesibil și relevant curs în domeniu dacă ai în plan amenajarea locuinței tale la doar 185€.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...