Dan Andrei Constantin, cooptat Director of Capital Markets la Appraisal & Valuation SA

Date:

Compania Appraisal & Valuation SA, deținătoare a brandului NAI Romania și unul dintre liderii pieței de evaluări (indicativ bursier APP), anunță deschiderea unei serii de „recrutări la nivel înalt, care vor sprijini expansiunea companiei și vor contura viziunea de dezvoltare pe următorii 10 ani”. În acest sens, compania  l-a cooptat în echipă pe Dan Andrei Constantin, fost director adjunct al Alpha Bank, în poziția de Director of Capital Markets.

Andrei Botiş (foto), CEO Appraisal & Valuation SA: „Recrutarea de lideri cu adevărat remarcabili din piață face parte din strategia noastră de dezvoltare, iar Andrei Dan Constantin, un as al finanțelor, are principala misiunea de a îmbunătăți considerabil profitul companiei noastre. Mai mult, va implementa strategii digitale moderne care să ușureze munca oamenilor, astfel încât volumul serviciilor livrate pe piață să crească semnificativ în următoarea perioadă. Având în vedere experiența de necontestat în lucrul cu IMM-urile, Andrei Dan Constantin va dezvolta noi servicii de consultanță privind finanțarea afacerilor clienților noștri, acest lucru fiind în deplin acord cu viziunea companiei noastre ce presupune dezvoltarea continuă pe orizontală cu noi produse și servicii complementare celor deja existente. O particularitate aparte a experienței profesionistului financiar Andrei Dan Constantin este restructurarea activității, în vederea îmbunătățirii profitabilității, ceea ce va aduce un beneficiu semnificativ pentru toate companiile ce urmează a fi achiziționate în următoarea perioadă de către Appraisal and Valuation SA”.  

Noul director, Andrei Dan Constantin, este caracterizat prin „impresionanta experiență în sistemul bancar din România, având expertiză în managementul vânzărilor de credite, servicii bancare personalizate, creditare persoane juridice și fizice, precum și managementul riscului de creditare. Finanțistul activează în industria bancară încă din 2003, având funcții de management în instituții bancare renumite precum Banca Transilvania, BRD, Banca Transilvania, Credit Europe Bank și Alpha Bank”.

În perioada imediat următoare, acțiunile Appraisal & Valuation SA vor fi listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (piața AeRO) a Bursei de Valori București. Atragerea în echipă a celor mai buni specialiști de pe piață face parte din strategia APP de a performa pe piața de capital, alături de crearea unor noi divizii, achiziții de companii din același domeniu de activitate și arii conexe, precum și extinderea serviciilor și a platformelor digitale atât la nivel local, cât și internațional.
Fondată în 2010, Appraisal & Valuation SA este deținătorul brand-ului NAI Romania, fiind unul dintre liderii de piaţǎ pentru servicii de evaluǎri și în același timp, reprezentantul exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova. NAI Global reprezintǎ o rețea de companii imobiliare comerciale independente și unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesioniști și 375 de birouri în 55 de țări din întreaga lume. Compania a pregătit listarea unui pachet de acțiuni la BVB în cel de-al treilea trimestru al anului 2021, iar primul pas în atingerea acestui obiectiv a fost derularea unui plasament privat de acțiuni, care s-a desfășurat cu succes. Plasamentul privat de acțiuni, precum și operațiunile necesare listării sunt intermediate de de broker-ul TradeVille. Portofoliul de servicii al companiei cuprinde: evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, a terenurilor Agricole, a fermelor de producție, a halelor de depozitare și producție, precum și ale echipamentelor tehnice. Appraisal & Valuation SA este membru corporativ al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR), organizație profesională de utilitate publică, fără scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizați care dobândesc această calitate, în condițiile legii.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...