Deloitte, desemnată firma de consultanță fiscală a anului 2021 în Europa Centrală și de Est de către International Tax Review

Date:

Deloitte a fost desemnată, pentru al treilea an consecutiv, firma de consultanță fiscală a anului în Europa Centrală și de Est (ECE) în cadrul ediției din 2021 a Premiilor pentru Fiscalitate pentru regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), acordate de prestigioasa publicație de specialitate International Tax Review (ITR). În total, Deloitte a câștigat 26 de premii, inclusiv firma de consultanță fiscală a anului în EMEA, premiul pentru inovație în domeniul fiscal, cel mai bun furnizor de soluții fiscale bazate pe tehnologie și premiul pentru cel mai bun furnizor de servicii de conformitate și de raportare fiscală. Câștigătorii sunt desemnați în baza analizelor efectuate de jurnaliștii ITR, care pun accent, în principal, pe complexitatea proiectelor derulate în ultimele 12 luni, amploarea lor, impactul asupra clienților și gradul de inovație utilizat.

„Această nouă recunoaștere primită pentru al treilea an consecutiv demonstrează perseverența cu care echipele Deloitte din regiune, inclusiv cea din România, abordează fiecare provocare în parte și, datorită colaborării multidisciplinare și transnaționale, reușesc să ofere clienților cele mai inovatoare soluții la problemele cu care se confruntă. Totodată, recunoașterea primită ne inspiră să ne intensificăm eforturile pentru a ne menține la nivelul așteptărilor din ce în ce mai mari din partea clienților noștri, într-un context global tot mai puțin previzibil. Le mulțumesc colegilor din România și celor din rețeaua europeană Deloitte pentru contribuția la această reușită”, a declarat Vlad Boeriu (foto), Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice, Deloitte România

Deloitte este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii fiscale din România, oferind clienților un spectru larg de servicii integrate, care acoperă impozitare pe profit și pe venit, impozitare indirectă, servicii vamale, servicii dedicate angajatorilor globali, servicii în domeniul prețurilor de transfer și soluții de procese de business, prin intermediul a peste 200 de profesioniști. 

Pe lângă serviciile tradiționale, echipa de experți fiscali a Deloitte România oferă și soluții digitale dezvoltate special pentru clienți, cum ar fi SmarTax, aplicația cu ajutorul căreia companiile își pot calcula impozitul pe profit și completa declarațiile fiscale trimestriale și anuale, PartnerSCAN, care permite companiilor să-și evalueze partenerii de afaceri din punctul de vedere al riscului fiscal, sau D.Taxo aplicație dedicată raportării de TVA.

International Tax Review este o publicație specializată  în domeniul fiscal, articolele și analizele sale fiind recunoscute de experții din domeniu. Acesta transmite știri și informații cu privire la fiscalitate din întreaga lume și prezintă analize complexe pe teme legate de taxarea veniturilor, impozite indirecte, prețuri de transfer, litigii și taxare internațională. Cele mai importante publicații ale ITR includ World Tax Review și Guide to World’s Leading Tax Advisors.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesioniști.


Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate