Deloitte România își consolidează echipa de conducere prin promovarea lui Claudiu Ghiurluc în rolul de partener în cadrul practicii de audit

Date:

Deloitte România anunță promovarea lui Claudiu Ghiurluc (foto), un profesionist cu experiență solidă și contribuții remarcabile în serviciul clienților și în dezvoltarea echipelor, în rolul de partener în cadrul practicii de audit.

„Sunt mândru de realizările lui Claudiu: este un profesionist foarte eficace și un expert exemplar concentrat asupra nevoilor clienților. Pasiunea sa pentru profesie, dedicarea lui în serviciul clienților și în dezvoltarea colegilor contribuie la îndeplinirea angajamentului Deloitte de a produce un impact distinctiv și de durată”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.  

Steve Openshaw, Partener coordonator al practicii de audit, Deloitte România, a declarat: „Promovarea lui Claudiu în practica de audit este o dovadă a angajamentului nostru de a sprijini profesioniștii care dau dovadă de cunoștințe solide și de a le oferi experiențe pline de provocări și oportunități de carieră care să le permită dezvoltarea. Sunt încrezător că rolul lui Claudiu în calitatea de lider va fi unul cheie în ceea ce privește inovarea și consolidarea mediului de lucru participativ la nivel intern și extern și că expertiza sa va consolida capacitățile echipei noastre de audit”.  

Cu o carieră în servicii profesionale de 18 ani, Claudiu Ghiurluc s-a alăturat echipei Deloitte în 2010 și a deținut până în acest an funcția de director de audit. De-a lungul timpului, a fost responsabil de coordonarea echipelor de audit și consultanță dedicate industriei serviciilor financiare și a adus o contribuție substanțială organizației, consolidând practica de audit și asistând numeroși actori cheie din sectorul serviciilor financiare din România în ceea ce privește operațiunile, tranzacțiile și raportarea IFRS. De asemenea, Claudiu este certificat de către Asociația Experților Contabili Autorizați și membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...

EY România a asistat Hidroelectrica în achiziția unor linii de business ale UCM Reșita

EY România a asistat Hidroelectrica, cel mai mare producător...