Delta Studio în parteneriat cu Porcelanosa, noutăţi de ultimă oră în amenajări interioare la Cluj

Date:

Delta Studio, companie românească de referinţă pe piaţa amenajărilor interioare de lux, a deschis un nou showroom la Cluj-Napoca (foto Delta Studio), al doilea în oraş, în parteneriat cu Grupul Porcelanosa, recunoscut în poziţie de „lider mondial şi trendsetter în domeniul materialelor exclusiviste destinate designului de interior”. Noul showroom se află pe strada Galați nr. 2, în Park Lake, vis-à-vis de Iulius Mall şi este deschis de luni până sâmbătă.

În contextul inaugural, Dragoş Bonea, directorul general al companiei Delta Studio, a subliniat: „Prin deschiderea acestui nou showrom în Cluj, ne propunem să aducem un element de noutate pe piaţa locală, prin soluţii de amenajare interioară conform celor mai noi tendinţe în design şi tehnologie. Parteneriatul cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniu, reprezintă o garanţie în acest sens”.

Delta1

Din perspectiva Porcelanosa Grupo, Jorge García a spus: „Este primul showroom Porcelanosa pe care îl deschidem în Cluj-Napoca, după ani întregi în care am încercat să intrăm pe această piaţă. Până acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piaţa clujeană era concentrată pe materiale de construcţii economice. Datorită boom-ului imobiliar (inclusiv cu preţuri de vânzare pe metru pătrat mai mari decât în Bucureşti) şi împreună cu cel mai important partener Porcelanosa din România, Delta Studio – de altfel, singurul cu potenţialul necesar pentru a realiza acest pariu, alături de noi – sperăm să putem intra pe segmentul rezidenţial premium.”

Delta Studio mai deţine un showroom în Cluj-Napoca, pe strada Bucureşti nr. 89, realizat în colaborare cu producătorul Kerama Marazzi din mai 2018.

În total, Delta Studio (www.deltastudio.ro) are 12 showroomuri în mari oraşe din ţară şi reprezintă cele mai importante branduri în domeniu la nivel mondial. Cu o experienţă de peste 20 de ani, compania se caracterizează prin preocuparea pentru „amenajări inteligente”, bazate pe „cele mai noi tendinţe în design şi tehnologie”.

Delta

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

PORR România – partener principal în cadrul EBcon 2024, prima conferința internațională de Employer Branding din România  

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

SeedBlink devine o platformă all-in-one pentru investiții și equity management, transformând deținerea de acțiuni în sectorul tehnologic european

SeedBlink, companie specializată în investiții în domeniul tehnologic european,...

Clifford Chance Badea a asistat Premier Energy la listarea pe Bursa de Valori București, o tranzacție de aproape 700 milioane lei 

O echipă multijurisdicțională de avocați Clifford Chance din București,...