„Dinamica construcțiilor în România: tendințe și previziuni pentru cercetare”

Date:

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC anunță organizarea online, pe 19 mai 2023, a ediției a XXIII-a a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială, cu tema „Dinamica construcțiilor în România: tendințe și previziuni pentru cercetare”.

Fiecare persoană interesată să participe la eveniment, fie pentru a prezenta un poster virtual sau o comunicare orală, fie pentru a audia lucrările conferinței, este rugată de organizatori să se înscrie on-line până la data de 12 mai 2023 la
https://docs.google.com/forms/d/1x1lCG451S3kdmogbvdedulrClbelmQlJ2maeuEh2KFc/viewform.

Cei care vor prezenta, sunt rugați să trimită până la data de 5 mai 2023 rezumatul și lucrarea integrală la adresa de e-mail [email protected]; lucrările trimise pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 12 mai 2023 la aceeași adresă sau direct către reviste. Pentru ca volumele de rezumate și lucrări să poată fi disponibile participanților, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, dar participanții înscriși după 5 mai 2023 vor putea susține comunicările.
Accesul la lucrările și documentele conferinței este limitat și doar persoanele care s-au înregistrat în timp util vor putea prezenta lucrări.

Informații suplimentare privind programul și alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea, după data de 15 mai 2023, odată cu finalizarea programului, în funcție de interesul exprimat și afișate pe pagina Internet a conferinței (http://conf.incd.ro/).

Invitații:
Invitatie_RO  
Invitatie_ENG

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...