DO Security- excelență în managementul securității

Date:

Compania DO Security, lider regional în domeniul securității, a obținut recunoaștere și apreciere la nivel național. Astfel, în cadrul Galei Club Antreprenor, compania a câștigat „Premiul pentru excelență în managementul securității”.

Alina Paul, CEO DO Security, a declarat : “Oferim siguranță și operativitate pentru clienții noștrii, iar profesionalismul și promptitudinea sunt valori pe care le promovăm și susținem în cadrul companiei și care ne-au adus excelența în managementul securității. Ne aflăm într-o continuă dinamică a pieței de securitate și trebuie să ne adaptăm transformărilor digitale, conștienți fiind de impactul acesteia asupra mediului de afaceri. Distincția obținuta este un barometru care ne obligă la performanță pe viitor”.

În cadrul Galei au fost premiați atât antreprenori consacrați, care conduc companii prestigioase – lideri în sectorul lor de activitate, cât și antreprenori la început de drum, care au intrat pe scena business-ului în urmă cu doar 2-3 ani.

“Motivarea este cu atât mai mare cu cât îți sunt recunoscute și apreciate eforturile pe care le depui pentru a spori business-ul și a te dezvolta continuu la nivel național. Antreprenoriatul este cel mai curajos act pe care cineva îl poate juca în rolul vieții sale. O dată ce ai reușit să răzbești într-un domeniu, trebuie să te menții și să continui să faci performanță”, a concluzionat CEO DO Security.

Alina Paul a fost, de asemenea, premiată în cadrul Galei Capital Top 100 Femei de Succes pentru performanțele pe care DO Security le-a obținut în ultima perioadă.

În plină perioadă pandemică, DO Security a înregistrat creșteri ale afacerii întrucât nevoia de siguranță a fost mai pregnantă ca oricând, operatorii economici apelând la servicii de securitate integrate. În ciuda faptului că anul 2020 a fost extrem de neobișnuit, transformarea constantă a industriei de securitate nu s-a oprit. Mai mult, industria securității abordează câteva schimbări semnificative în utilizarea tehnologiei, cum ar fi –  dezvoltarea tehnologiilor multi-percepție și a soluțiilor de cloud, convergența sistemelor de securitate, popularitatea inteligenței artificiale etc. Aceste schimbări extind și remodelează domeniul de aplicare al industriei securității, de la păstrarea în siguranță a persoanelor și a bunurilor la crearea unor medii mai sigure, mai eficiente și mai inteligente. 

“Securitatea va rămâne o mare prioritate în acest an pentru companiile din întreaga lume, deoarece gama de amenințări se extinde și apar noi vulnerabilități. Cred că firmele deja existente în piață se vor consolida și vor investi în noua tehnologie.  Practic este timpul pentru educarea beneficiarului final, care nu va dori un simplu agent de pază, ci un amplu dispozitiv de securitate bazat pe senzori și softuri de analiza video, pe o forța de intervenție rapidă, pe proceduri de control acces și validare de la distanță precum și softuri de analiză comportamentală a propriilor angajați”, a concluzionat Alina Paul.

În ultimii 10 ani, DO Security a reușit să se poziționeze ca partener de încredere, fapt dovedit de cei peste 2000 de clienți pe care compania îi deservește la nivel național. Profilul clienților este variat, începând cu firme locale la început de drum până la companii multinaționale cu tradiție.

Alina Paul, CEO DO Security este și Președinte al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin- CONAF- Sucursala Brașov și Vicepreședinte la nivel național. Ea s-a implicat activ în coagularea mediul de afaceri brașovean și în proiectele Confederației la nivel national, pentru dezvoltarea sustenabilă și durabilă a economiei românești.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Promelek XXI mizează pe un avans cu 25% al business-ului pe segmentul soluțiilor de energie regenerabilă

În contextul unui interes global crescut pentru soluții de...

Alfa Software: venituri cu 30,7% mai mari în 2023, profitul net crește cu 43,3% 

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de...

Studiu BCG: Procentul românilor care caută activ de lucru în străinătate scade semnificativ

Doar 8% dintre români căuta activ un loc de...

STUDIU: 70% dintre români cunosc cazuri de violență domestică, însă doar 4% au anunțat autoritățile

Românii condamnă ferm agresiunile fizice, dar sunt mai indulgenți...