Echipă managerială nouă la Turism Felix SA

Date:

Compania Turism Felix SA anunță că „va începe anul 2024 cu o nouă echipă managerială: Răzvan Pîrjol (foto) și Alina Chefneux vor ocupa, începând cu data de 1 mai 2024, funcțiile de director general, respectiv director general adjunct. Expertiza internațională a noilor manageri va ajuta în definirea strategiei prin care compania, deținută de fondul de investiții Transilvania Investments, își propune să devină o destinație de top în turismul balneo și de wellness din Europa de Est”.

Răzvan Pîrjol „lucrează în industria ospitalității încă din 1997, cu un parcurs profesional ce a inclus atât zona antreprenorială, cât și sectorul public și privat, asigurând consultanță pentru importante branduri internaționale din turism. Cu un master în ospitalitate la GLION Institute Elveția, Alina Chefneux aduce experiența internațională a peste două decenii alături de unul dintre liderii mondiali în industria croazierelor”.

Turism Felix SA precizează că „transferul de responsabilități către noua echipă de conducere este, deja, în derulare, cei doi noi manageri urmând să preia atribuțiile complet începând cu data de 1 mai 2024”.

Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments: „Dezvoltarea ofertei Turism Felix, în special în zona de wellness & spa, este printre prioritățile anului ce urmează. Noua echipă managerială are expertiza necesară pentru a ajuta compania să-și fidelizeze publicul, pentru care dorim creșterea calității serviciilor, dar și să extindem, în special la nivel internațional, categoriile de clienți cărora ne adresăm.”

Turism Felix reamintește că „a finalizat, în 2023, reabilitarea Aquapark Venus, unul dintre cele mai importante proiecte ale companiei din ultimul deceniu. Refăcut integral, în urma unei investiții de aproape 14 milioane de Euro, ștrandul din stațiunea 1 Mai (jud. Bihor) este parte din portofoliu de active al companiei, care mai include 5 hoteluri și alte 2 ștranduri în stațiunea Băile Felix. Printre ele, și Hotelul Termal 3*, a cărui renovare completă a fost finalizată, tot anul acesta, cele 8 milioane de Euro investite, în ultimii trei ani, oferind standardul așteptat de turiști pentru acest hotel de tradiție.Pentru primele 9 luni ale acestui an, Turism Felix a raportat venituri de 81,6 milioane de lei”.

Transilvania Investments este caracterizat ca „unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România, listat la Bursa de Valori București, sub simbolul TRANSI. Misiunea fondului este de a maximiza randamentele investitorilor, prin administrarea unui portofoliu complex de active ce include companii din sectoarele financiar, turism, real estate, energie și IT”.

Turism Felix SA (TUFE), companie tranzacționată la Bursa de Valori București, este recomandată ca „unul dintre cei mai mari operatori balneo, din România, cu o capacitate de cazare utilizată de 1743 locuri și o echipă de 600 angajați. Compania este specializată în servicii de agrement, tratament balnear, turism intern și internațional”.   

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...