Economia construcțiilor bazată pe infrastructură verde

Date:

„Soluții inginerești, de proiectare și planificare bazate pe natura și infrastructura verde” constituie tema celei de-a XXI-a ediții a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială, organizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC. Conferința se desfășoară pe 12 mai 2022, online.

Rugam fiecare persoana interesata sa participe la acest eveniment, fie pentru prezentare de comunicări, ca și pentru audierea lucrărilor conferinței se fac on-line până la 30 aprilie 2022 la
https://docs.google.com/forms/d/1lzJZSV7JfxrM0ecGlJVExGfmQxSbC54NoH1ponD1TPM/viewform.
Cei care vor prezenta comunicări trebuie să trimită până la data de 23 aprilie 2022 rezumatul și lucrarea integrală la adresa de e-mail [email protected].

Comitetul de organizare anunță că „lucrările pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 30 aprilie 2022 la aceeași adresă sau direct către reviste. Pentru ca volumele de rezumate și lucrări să poată fi disponibile participanților, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, deși participanții înscriși după 23 aprilie 2022 vor putea susține comunicările.
Accesul la lucrările și documentele conferinței este limitat și doar persoanele care s-au înregistrat în timp util vor putea prezenta comunicări. Informații suplimentare privind programul și alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea după data de 2 mai 2022, odată cu finalizarea programului, în funcție de interesul exprimat și afișate pe pagina Internet a conferinței http://conf.incd.ro/”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...