Emerson, chiriaș într-o clădire de top din București

Date:

Compania globală de tehnologie și software Emerson va fi chiriaș al Globalworth, în Globalworth Campus C din București, începând cu luna aprilie 2022, printr-un contract de închiriere pe șapte ani pentru un spațiu de birouri de 1.100 mp. 

Ema Iftimie

Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România: „Globalworth Campus este un proiect foarte ambițios, gândit să ofere un ecosistem echilibrat în cel mai extins parc de birouri dezvoltat în România. Grija pentru cei pe care îi găzduim în clădirile noastre se află la baza modelului nostru de business, de aceea vom face tot posibilul să acomodăm compania Emerson în spațiile noastre premium, în care atât birourile din interior cât și mediul ambiant exterior sunt un teren propice pentru inovație și progres. Dorim să aducem mulțumiri companiei Emerson pentru încrederea acordată.”

Sebastian Ferecus, director general, Europa Centrală și de Sud-Est, Emerson: „Birourile Emerson din București joacă un rol vital în oferirea de suport clienților de la nivel local și din cadrul regiunii centrale și de sud-est a Europei. Noul spațiu de birouri va oferi angajaților un mediu modern care sprijină cerințele lor zilnice de lucru și inspiră colaborarea și gândirea inovativă pentru a ajuta clienții să își îmbunătățească performanțele operaționale. Trecerea la o facilitate mai eficientă din punct de vedere energetic sprijină de asemenea angajamentul nostru față de sustenabilitatea mediului, prin reducerea în continuare a impactului operațiunilor noastre asupra resurselor de mediu.”

Emerson cuprinde două platforme globale de afaceri – Soluții de Automatizare și Soluții Comerciale și Rezidențiale și subliniază că „se angajează să impulsioneze inovația pentru a face lumea un loc mai sănătos, mai sigur, mai inteligent și mai durabil. Angajații din divizia Emerson de Soluții de Automatizare își vor desfășura activitatea în clădirea Campus Globalworth, una dintre clădirile de birouri de top din România, iar Emerson va beneficia de cea mai mare comunitate de afaceri din țară: Globalworth District”.

Complexul Globalworth Campus, proiect amplu din portofoliul Globalworth, se caracterizează prin aceea că „le oferă chiriașilor spații care mizează pe sustenabilitate și design avangardist, care încurajează inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul se înscrie în cele mai înalte standarde în materie de eficiență energetică, fiind în prezent acreditat BREEAM Excellent. Totodată, la finalul anului 2021, clădirea a obținut certificarea Well Health-Safety. Primită în urma unui proces bazat pe dovezi și verificat de terți, certificarea este aplicabilă tuturor tipurilor de clădiri și spații noi și existente, care se axează pe politici operaționale, protocoale de întreținere, implicarea părților interesate și planuri de urgență pentru a aborda un mediu post-Covid-19 în prezent și în viitor.

Fiind o dezvoltare de vârf, cu birouri echilibrate, spații comerciale și alte facilități suport, Globalworth Campus este cel mai extins complex de birouri Clasa A din România, oferind cea mai înaltă experiență de lucru. Acesta cuprinde trei clădiri de birouri încadrate în clasa A ce găzduiesc spații de birouri, un centru de conferință, centre comerciale și diverse alte facilități, ce se întind pe o suprafață închiriabilă de peste 92.000 mp. Parcul a fost construit pentru a oferi o experiență de lucru complexă, iar până în prezent a fost ales ca soluție office de companii precum Amazon, Mindspace, Dell, Ademco, Stefanini, P4Cards, Mazars, Chain IQ, Hoist, Garlic Bread, Delphi Diesel Systems, Stradale, Unicredit Services, Allianz, Carrefour, APS Romania, Lagardere, Garrett Advancing Motion, Starbucks”.

Globalworth este caracterizată ca „o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3 miliarde de euro, la 31 decembrie 2020. Aproximativ 92,5% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.globalworth.com și urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, LinkedIn”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...