Emirates va lansa proiecte Metaverse și NFT

Date:

Companie aeriană Emirates a declarat că intenționează să lanseze experiențe NFT și Metaverse pentru angajații și clienții săi. 

La fel ca multe dintre aceste proiecte Metaverse și NFT anunțate de diverse companii, detaliile sunt destul de puține în ce privește planurile concrete ale Emirates cu oferta sa. Dar, fiind vorba de o companie aeriană, este posibil ca NFT-urile să fie folosite ca parte a unui program de fidelizare, în timp ce experiențele Metaverse ar fi o modalitate bună de a petrece timpul la bordul unui zbor spre Dubai.

Fluxul constant de companii importante care anunță astfel de proiecte ne arată că tehnologia progresează în mod constant. Piața NFT a suferit de o scădere considerabilă în ultimele câteva luni, dar, în realitate, ne aflăm acum într-o fază de dezvoltare în care entuziasmul inițial s-a stins, iar companiile sunt ocupate să lucreze la realizarea unor produse tangibile. 

În ceea ce privește metaversul, ne aflăm într-o poziție similară, în care multe proiecte sunt în faza de dezvoltare ofertelor lor, iar activitatea este oarecum moderată. Ceea ce știm totuși din datele platformei eToro este că investitorii sunt foarte interesați de token-urile asociate cu dezvoltarea metaversului, inclusiv de criptoactive precum MANA, SAND sau ENJ. 

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica gata de start!

La FoodINTELForum, ne bucurăm să avem alături Aqua Carpatica,...

Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor

Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea”...

„Vânzarea de mai” s-ar putea sa fi început în aprilie

Se pare că sezonul slab al acțiunilor a apărut...

Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare”

Noile norme consolidează dreptul la reparare, urmăresc reducerea deșeurilor...