ESRI, un nou chiriaș al Globalworth România

Date:

Compania ESRI România, caracterizată ca „lider global de piață în domeniul software-ului pentru sisteme informaționale geografice (GIS), al inteligenței locațiilor și al cartografierii”, a închiriat un spațiu de birouri de 540 mp GLA în Globalworth Campus A, pentru o perioadă de cinci ani și jumătate.

Alexandru Vasile, director general al ESRI România: „Spațiul oferit de Global Worth este locul perfect pentru a ne extinde operațiunile și a servi mai bine utilizatorii noștri, atât aici, în România, cât și în întreaga Europă. Așteptăm cu nerăbdare o colaborare fructuoasă și îndelungată.”

Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România

Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România: „Suntem încântați că ESRI a ales Globalworth Campus pentru a fi noul său sediu în București. Combinația unei locații compacte, de înaltă calitate, cu zone de relaxare, restaurante, toate contribuie la a face din ESRI România un loc de muncă unic și vibrant. Mulțumim echipei ESRI pentru încrederea acordată și le urăm tot ce este mai bun în noile lor demersuri.”

Ileana Mitrache, Senior Consultant Advisory & Transaction Services | Office, CBRE România: „Ne bucurăm că am identificat spațiul de birou optim pentru ESRI, o companie a cărei tehnologie o folosim și în instrumentul nostru digital Location Intelligence. Mixul ideal oferit de clădirea de birouri Globalworth Campus A a facilitat alegerea și decizia și sunt convinsă că va contribui foarte mult la succesul ESRI în România.”

Globalworth Campus este situat în Globalworth District, cea mai mare comunitate de afaceri din București, fiind caracterizat ca „o dezvoltare de vârf, cu birouri echilibrate, spații comerciale și alte facilități suport, este cel mai extins complex de birouri Clasa A din România, oferind cea mai înaltă experiență de lucru. În plus, în 2022, proprietarul a lansat cel mai tehnologizat și complex centru de conferințe din București: Nord Events Center by Globalworth. Cu o arhitectură impresionantă, centrul face parte din complexul Globalworth Campus pentru a servi comunitatea de afaceri Globalworth. Cu o suprafață totală de 1.850 de metri pătrați, locația găzduiește aproximativ 1.200 de persoane și deține cel mai mare ecran LED de interior cu instalare fixă din România”.

Globalworth este „o companie imobiliară activă în Europa Centrala și de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM. A devenit principalul investitor pe piața imobiliară de birouri din CEE prin poziția sa de lider de piață atât în Polonia, cât și în România. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale, in locatii premium, care generează venituri din închirierea de spatii către companii de top din întreaga lume. Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de 3,2 miliarde de euro, la 30 iunie 2022. Aproximativ 96,3% din portofoliu este reprezentat de active producătoare de venit, predominant în sectorul de birouri și închiriate către aproximativ 660 de companii naționale și multinaționale. În Polonia, Globalworth este prezentă în Varșovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice, în timp ce în România proprietățile se regăsesc în București, Timișoara, Târgu Mureș, Constanta, Pitești, Arad și Oradea”.

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...