eToro achiziționează furnizorul de management de portofoliu Bullsheet

Date:

 

eToro, rețeaua socială de investiții, a achiziționat Bullsheet, un furnizor de instrumente de gestionare a portofoliilor concepute exclusiv pentru utilizatorii eToro.

Portughezii Filipe Sommer și João Ramalho Carlos, care sunt veri, s-au alăturat platformei eToro ca utilizatori în 2020 și au intrat apoi în programul Popular Investor al eToro. Un an mai târziu, cei doi au lansat Bullsheet exclusiv pentru utilizatorii eToro. Bullsheet oferă instrumente de gestionare a portofoliului care le permit utilizatorilor eToro să analizeze diversificarea portofoliului lor, pe lângă o suită de alte instrumente concepute special pentru utilizatorii eToro. 

„Povestea Bullsheet este un exemplu excelent al talentului și pasiunii din cadrul comunității globale eToro. Este înțelepciunea mulțimii în acțiune”, a declarat Yoni Assia, co-fondator și CEO al eToro. „Credem că puterea rezidă în împărtășirea cunoașterii, și că procesul de transformare a modului de a investi într-un efort de grup va genera rezultate mai bune și vom avea mai mult succes lucrând împreună. João și Filipe împărtășesc acest etos. Ei au creat Bullsheet pentru a împărtăși cu alți utilizatori instrumentele pe care le-au dezvoltat în calitate de utilizatori eToro. Suntem încântați să le urăm bun venit în echipa eToro, unde vor avea o contribuție puternică la eforturile noastre continue de dezvoltare a produselor.”

Fidelă misiunii sale de îmbunătăți experiența utilizatorilor, eToro acționează în vederea integrării ofertei Bullsheet în platforma sa, iar João și Filipe s-au alăturat echipei de dezvoltare a produselor eToro. Ei vor sprijini obiectivul eToro de a integra feedback-ul și solicitările utilizatorilor în oferta sa de produse. Instrumentul lor de calendar este deja activ pe platformă, iar cea mai populară funcție – posibilitatea de a monitoriza portofoliul eToro în afara orelor de piață – va fi lansată în curând. Un instrument îmbunătățit de „Știri”, care creează un flux de știri personalizat pe baza activelor din portofoliul dumneavoastră eToro, va fi, de asemenea, lansat în curând.   

Filipe Sommer, co-fondator al Bullsheet, a declarat: „João și cu mine ne-am alăturat eToro pentru a face parte dintr-o comunitate. Mentalitatea colaborativă a eToro, inclusiv capacitatea de a copia alți investitori, a fost cea care ne-a atras cu adevărat la platformă. eToro ne-a oferit posibilitatea de a interacționa cu milioane de investitori din întreaga lume. Cu toții împărtășim același obiectiv – vrem să învățăm despre piețele financiare și să devenim împreună investitori mai buni.”

João Ramalho Carlos, co-fondator al Bullsheet, a adăugat: Suntem încântați să devenim angajații eToro, după ce am fost utilizatori eToro. Misiunea eToro este de a oferi utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a-și spori cunoștințele și averea ca parte a unei comunități globale. Suntem încântați să ne aducem contribuția pentru ca eToro să își mențină reputația de a oferi instrumente inovatoare care să ajute investitorii individuali.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...