eToro adaugă Ankr, Bancor, dYdX și 0x la oferta sa de criptoactive

Date:

 

Rețeaua socială de investiții eToro a anunțat că a adăugat încă patru criptoactive la oferta sa(1) .
Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) și 0x (ZRX) sunt acum disponibile pe eToro, ridicând numărul total de criptoactive oferite la 49 (2,3)

Ankr (ANKR) este un furnizor de infrastructură Web 3.0, care oferă o rețea de noduri distribuită la nivel global pentru acces la mai multe lanțuri pe mai mult de 40 de blockchains. Acesta permite investitorilor să își valorifice activele prin “staking”, obținând în același timp lichidități prin integrări cu aplicații DeFi. Investitorii ANKR pot participa la alimentarea și votarea aplicațiilor care utilizează sistemul software ANKR.

Bancor (BNT) este un protocol blockchain care permite utilizatorilor să facă schimb direct de criptoactive fără a fi nevoie de o platformă de schimb terță parte. BNT a fost primul „formator de piață” de pe blockchain-ul Ethereum. Acesta are o serie de alte beneficii, inclusiv asigurarea împotriva pierderilor tranzitorii suferite de furnizorii de lichidități pe piețele de brokeraj automate. Investitorii în token-ul BNT obțin venituri dintr-un procent din comisioanele de tranzacție plătite de utilizatorii burselor de schimb. 

dYdX (DYDX) este o platformă de tranzacționare descentralizată construită pe rețeaua Ethereum. Platforma este alimentată de tokenul DYDX, care oferă deținătorilor reduceri de comisioane și posibilitatea de a face „staking” pentru a câștiga recompense și a participa la guvernanță.

Bursa 0x (ZRX) s-a numărat printre primele burse descentralizate pe blockchain-ul Ethereum, dar acum a ajuns să evolueze spre agregarea de lichidități prin intermediul unor brokeri de piață automatizați și a altor contracte inteligente care facilitează schimbul de token-uri pe blockchain-ul Ethereum și pe sidechain-ul Polygon. Tokenul ZRX facilitează procesele de vot și de luare a deciziilor în cadrul comunității 0x.

„În ciuda unui început de an dificil pentru cripto, tot mai mulți investitori, atât de retail, cât și instituționali, continuă să se alăture pieței cripto. Conform celui mai recent sondaj eToro Retail Investor Beat, 26% dintre investitorii globali plănuiesc să adauge mai multe cripto în portofoliul lor în acest an”, a declarat Tomer Niv, director al Global Crypto Solutions la eToro.

eToro va continua să își extindă oferta de criptomonede pentru a le permite utilizatorilor să își diversifice portofoliile cu o gamă largă de criptoactive”.

eToro oferă clienților individuali acces la piețele cripto din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde cu ușurință activele suport reale ale Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) și 0x (ZRX) pe platforma sa de investiții, folosind moneda fiat. 

Deocamdată, aceste token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.

 

  1. Deocamdată, Ankr (ANKR), Bancor (BNT), dYdX (DYDX) și 0x (ZRX) nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.
  2. eToro oferă 27 de monede pentru utilizatorii americani ai platformei. 
  3. eToro oferă 47 de monede pentru utilizatorii din Olanda. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...