eToro adaugă ApeCoin la oferta sa de criptoactive

Date:

Rețeaua socială de investiții eToro a anunțat că a adăugat ApeCoin (APE) pe platforma sa în prima sa zi de tranzacționare a criptoactivului.  APE este un criptoactiv care are comunitatea ca principală forță motrice, fiind un token pentru cultură, gaming și comerț pe care comunitatea îl deține și pe care poate construi.

ApeCoin DAO este o organizație autonomă descentralizată (DAO), în care fiecare deținător de ApeCoin poate vota asupra modului în care va fi guvernată organizația. Un consiliu special, alcătuit din unii dintre cei mai avangardiști lideri și veterani din domeniul web3, gaming și tehnologie, va administra deciziile comunității.

Yuga Labs, care a creat Bored Ape Yacht Club (BAYC), va adopta ApeCoin ca token principal pentru toate produsele și serviciile noi.

Bored Ape Yacht Club este o colecție de 10.000 de NFT-uri Apes, fiecare cu propriile trăsături unice. Prin achiziționarea unui NFT Ape, proprietarii primesc drepturi de comercializare pentru NFT-ul respectiv și au acces exclusiv la alte avantaje ca membri ai comunității. 

„Comunitatea din spatele Bored Ape Yacht Club a explodat în ultimul an. ApeCoin este primul token generat în urma unei mișcări sociale care are sprijinul comunității. Fiind o rețea socială de investiții cu o comunitate de peste 27 de milioane de utilizatori, este un pas firesc pentru eToro să pună acest token la dispoziția investitorilor săi”, a declarat Guy Hirsch, director general pentru NFT-uri la eToro.

„Fiind o companie orientată în permanență cu un ochi spre viitor, eToro vede un mare potențial în domeniul NFT-urilor și în spațiul metaversului. ApeCoin reprezintă un moment de referință pentru ecosistemele NFT și activele digitale. Dorim să le oferim clienților noștri acces la ecosisteme care împărtășesc aceste valori. eToro a jucat un rol esențial în stimularea adoptării în masă a piețelor financiare și permite investitorilor obișnuiți să acceseze tehnologiile de mâine. Continuăm să facem acest lucru, permițând investitorilor să investească în proiecte NFT”.

eToro oferă clienților de retail acces la piețele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde cu ușurință activele reale care stau la baza ApeCoin (APE) pe platforma sa de investiții, folosind moneda tradițională. Numărul total de criptoactive oferite pe eToro este în prezent de 58 (n. r. – oferă doar 27 de monede pentru utilizatorii americani ai platformei, respectiv 56 de monede pentru utilizatorii din Olanda). 

Deocamdată, ApeCoin nu va fi listat în SUA.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Top 10 motive pentru care totul electric este o idee proastă

Politicienii și oficialii guvernamentali de la fiecare nivel par...

Boeing pierde teren în fața Airbus, dar transportul aerian își revine

După pandemie, sectorul transportului aerian a revenit în forță,...