eToro adaugă SushiSwap, Chiliz, Axie Infinity și Quant la oferta de criptomonede

Date:

 eToro, platforma globală de investiții, a anunțat că a adăugat încă patru active la oferta sa de criptomonede. SushiSwap (SUSHI), Chiliz ($CHZ), Axie Infinity (AXS) și Quant (QNT) sunt acum disponibile pe platforma de investiții eToro, ceea ce aduce totalul ofertei eToro de criptomonede la 40 de criptoactive.

SushiSwap (SUSHI) este o organizație creată de comunitate pentru a rezolva probleme legate de lichiditate. Funcționează atât ca token de guvernare, dar și ca bursă de criptomonede. SUSHI permite investitorilor să investească în fonduri de lichiditate pentru a facilita schimbul de criptoactive și pentru a-l face mai accesibil pentru membrii comunității.

Contractele inteligente activate de investitorii SUSHI elimină intermediarii din tranzacții, inclusiv administratorii. Deținătorii SUSHI pot, de asemenea, să câștige recompense contribuind la pool-urile de lichidități.

Chiliz ($CHZ) este o monedă digitală pentru sport și divertisment, folosită de fanii celor mai mari echipe sportive din lume. Fanii sportului își pot investi token-urile $CHZ în fonduri speciale de pariuri și pot câștiga recompense în funcție de plasarea evenimentelor sportive live preferate.

Axie Infinity (AXS) este un joc video de tip blockchain inspirat de Pokemon. Combinând NFT-uri și cripto, Axie Infinity schimbă modul în care oamenii joacă și investesc. Jucătorii pot câștiga token-uri jucând cu îndemânare, iar deținătorii de token-uri pot contribui la modelarea universului din joc și pot guverna modul în care funcționează platforma.

Quant (QNT) acoperă decalajul și facilitează rularea aplicațiilor pe mai multe servere și pe diferite blockchains. QNT îi ajută pe investitori să utilizeze programe speciale care rulează pe rețeaua Quant, indiferent de locația serverului. Investitorii ar trebui să rețină totuși că acesta este un criptoactiv cu plafon fix, astfel încât există doar o cantitate limitată de QNT.

Cripto activele au atins recent o nou prag de peste 3.000 de miliarde de dolari capitalizare de piață. Acest prag subliniază așteptările pozitive ale investitorilor, pe măsură ce jucătorii instituționali intră pe piață prin intermediul unor noi instrumente, cum ar fi ETF-urile futures. În timp ce bitcoin și ethereum reprezintă aproximativ 60% din piață, observăm o cerere tot mai mare pentru token-uri mai mici” a declarat Doron Rosenblum, vicepreședinte pentru soluții de afaceri la eToro.

„Vom continua să ne dezvoltăm oferta pentru a le permite utilizatorilor să își diversifice portofoliile cu o gamă largă de criptoactive.

Ca întotdeauna, îi îndemnăm pe investitori să se documenteze. Toate criptoactivele au câte un white paper care detaliază cazul de utilizare al acestora. Îi încurajăm cu tărie pe utilizatorii noștri să fie prudenți și să nu uite că, atunci când investesc, este înțelept să diversifice și să investească doar în piețe și instrumente cu care sunt familiarizați”.

eToro oferă clienților individuali acces la piețele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde cu ușurință activele suport reale ale SushiSwap (SUSHI), Chiliz ($CHZ), Axie Infinity (AXS) și Quant (QNT) pe platforma sa de investiții, folosind monede tradiționale.

Acestea sunt cele mai recente monede care s-au alăturat ofertei de criptoactive a eToro, după ce în octombrie au fost adăugate Cosmos (ATOM), The Graph (GRT), Curve (CRV), 1inch (1INCH) și Solana (SOL), iar în septembrie Filecoin (FIL) și Polkadot (DOT), precum și Enjin (ENJ), Maker (MKR) și Shiba Inu (reprezentat pe eToro ca SHIBxM) în iulie, și Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Uniswap (UNI), Aave (AAVE), Compound (COMP), Yearn. Finance (YFI), Decentraland, Algorand, Polygon și Basic Attention Token mai devreme în 2021. Deocamdată, aceste patru noi token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...