eToro adaugă The Sandbox și Celo la oferta sa de criptoactive

Date:

eToro, platforma socială de investiții, a anunțat astăzi că a adăugat încă două active la oferta sa de crypto[1].

The Sandbox (SAND) este acum disponibil pe platforma de investiții eToro, precum și Celo (CELO), care a fost adăugat la sfârșitul lunii noiembrie, ceea ce aduce totalul ofertei eToro la 42 de criptoactive[2]

The Sandbox (SAND) este un joc virtual care combină tehnologia blockchain, DeFi și NFT-uri într-un metavers 3D. Lumea sa virtuală permite jucătorilor să își creeze și să își personalizeze jocurile și activele digitale cu ajutorul unor instrumente de proiectare gratuite. Bunurile virtuale create pot fi apoi monetizate ca NFT-uri și vândute pe token-uri SAND pe piața The Sandbox Marketplace. Tokenul SAND este tokenul nativ al The Sandbox. Acesta este folosit ca bază a tuturor tranzacțiilor și interacțiunilor din joc.

Sebastien Borget, COO și co-fondator la The Sandbox, a declarat: „Suntem încântați că eToro listează token-urile SAND pe platforma sa. Acesta este un prim pas excelent care permite clienților săi să descopere mai multe despre NFT-uri și să interacționeze cu una dintre multele posibilități ale metaversului nostru de jocuri deschis”.

Celo (CELO) este o platformă DeFi care facilitează utilizatorilor și investitorilor de criptoactive decontarea tranzacțiilor prin intermediul telefoanelor mobile. Premisa Celo pornește de la faptul că accesul la serviciile financiare este extrem de limitat de tehnologia pe care o avem la dispoziție, dar, având în vedere omniprezența telefoanelor mobile în întreaga lume, punerea la dispoziție a instrumentelor și a tranzacțiilor mobile-first îmbunătățește considerabil acest acces. Investitorii în token pot vota inițiative precum transformarea blockchain-ului CELO într-unul neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. 

Natalie Alfers, Exchange & Partner Marketing Lead la Fundația Celo, a declarat: „Echipele care lucrează la Celo sunt nerăbdătoare să colaboreze cu eToro, un pionier în spațiul cripto și una dintre cele mai importante platforme sociale de investiții, pentru a le oferi utilizatorilor săi acces la achiziționarea de CELO și oportunitatea de a participa la evoluția ecosistemului Celo aflat în creștere”.

„Observăm o cerere uriașă pentru token-urile DeFi și metaverse și suntem încântați să putem oferi mai multe dintre aceste active clienților noștri. Adăugarea acestor noi token-uri pe platforma eToro demonstrează amploarea opțiunilor disponibile pentru investitori pe piața criptoactivelor din prezent, cu aproximativ 42 de token-uri disponibile acum pe platforma noastră”, a declarat Doron Rosenblum, vicepreședinte al soluțiilor de afaceri la eToro.

„Vom continua să ne dezvoltăm oferta de criptoactive pentru a le permite utilizatorilor să își diversifice portofoliile cu o gamă largă de criptoactive”. 

eToro oferă acces la piețele cripto clienților  săi individuali din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deține și vinde cu ușurință activele reale subiacente ale The Sandbox (SAND) și Celo (CELO) pe platforma sa de investiții, folosind monede tradiționale. 

Deocamdată, aceste două token-uri nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA. 


[1] Deocamdată, The Sandbox (SAND) și Celo (CELO) nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA.

[2] Toro oferă 27 de criptomonede pentru utilizatorii americani ai platformei.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate